Het bedrijfsuitje Bake Out

19 februari 2019

Een bedrijfsuitje voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Dat is Bake Out. Zaterdag 25 mei 2019 vindt de eerste editie plaats. De NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseren dit event.

Bake Out is exclusief voor medewerkers en ondernemers in de ambachtelijke bakkerijbranche. Het bestaat uit een avondvullend programma met sprekers die je anders laten kijken, workshops die je aan het denken zetten en nog veel meer verrassingen. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond uit met je collega’s.

Het event vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op bakeout.nl vind je een voorproefje van deze locatie. Begin maart wordt het volledige programma bekend gemaakt. Een ding is zeker: dit event mag je niet missen!

Bake Out vindt plaats op 25 mei 2019 van 18.30 uur tot 0.00 uur. Entreekaarten kunnen al worden besteld en kosten € 15,00 per persoon exclusief btw. De kaarten zijn tot 1 mei aanstaande te bestellen op de website. Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Altijd op de hoogte blijven?