Het bedrijfsuitje Bake Out

Bake Out 2019

Een bedrijfsuitje voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Dat is Bake Out. Zaterdag 25 mei 2019 vindt de eerste editie plaats. De NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseren dit event.

Bake Out is exclusief voor medewerkers en ondernemers in de ambachtelijke bakkerijbranche. Het bestaat uit een avondvullend programma met sprekers die je anders laten kijken, workshops die je aan het denken zetten en nog veel meer verrassingen. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond uit met je collega’s.

Het event vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op bakeout.nl vind je een voorproefje van deze locatie. Begin maart wordt het volledige programma bekend gemaakt. Een ding is zeker: dit event mag je niet missen!

Bake Out vindt plaats op 25 mei 2019 van 18.30 uur tot 0.00 uur. Entreekaarten kunnen al worden besteld en kosten € 15,00 per persoon exclusief btw. De kaarten zijn tot 1 mei aanstaande te bestellen op de website. Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Lees ook
Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is een goed marketingmiddel. Je treedt direct in contact met je klant en bereikt er meer mensen mee dan met je social media-berichten. Maar hoe maak je een nieuwsbrief die gelezen wordt? Vakbladen.com geeft tips!

Ketenoverleg Brood & Banket

Ketenoverleg Brood & Banket

De Nederlandse brood- en banketondernemers vereniging (NBOV), de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) en de Nederlandse fabrikanten van bakkerijgrondstoffen en maalderijen (NEBAFA) starten gezamenlijk een aantal initiatieven onder de noemer ‘Ketenoverleg Brood & Banket’.

Bakker van Helden verandert mee met de klant

Bakker van Helden verandert mee met de klant

Peters ouders Maarten en Elly van Helden startten banketbakkersbedrijf Van Helden in 1961, in de dijkwoning waar de bakkerij nog altijd is gevestigd. In 2000 nam Peter het bedrijf in het Zuid-Hollandse Middelharnis over, samen met zijn vrouw Selma. Het werd het begin van een groot aantal veranderingen.

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.