Het bedrijfsuitje Bake Out

Bake Out 2019

Een bedrijfsuitje voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Dat is Bake Out. Zaterdag 25 mei 2019 vindt de eerste editie plaats. De NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseren dit event.

Bake Out is exclusief voor medewerkers en ondernemers in de ambachtelijke bakkerijbranche. Het bestaat uit een avondvullend programma met sprekers die je anders laten kijken, workshops die je aan het denken zetten en nog veel meer verrassingen. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond uit met je collega’s.

Het event vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Op bakeout.nl vind je een voorproefje van deze locatie. Begin maart wordt het volledige programma bekend gemaakt. Een ding is zeker: dit event mag je niet missen!

Bake Out vindt plaats op 25 mei 2019 van 18.30 uur tot 0.00 uur. Entreekaarten kunnen al worden besteld en kosten € 15,00 per persoon exclusief btw. De kaarten zijn tot 1 mei aanstaande te bestellen op de website. Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Lees ook
Genootschap organiseert congres 'Personeelstekort in de MKB-bakkerij'

Genootschap organiseert congres 'Personeelstekort in de MKB-bakkerij'

Veel bakkers kampen met een tekort aan kwalitatief goed personeel. Daarnaast kampt de branche ook met een gebrek aan kandidaten voor de opvolging. Daarom organiseert het Genootschap voor de Bakkerij op 12 september voor leden en niet-leden het congres 'Personeelstekort in de MKB-bakkerij'.

südback 2019: lekkere geuren alom

südback 2019: lekkere geuren alom

In de hallen verspreiden zich lekkere geuren, smaak, kwaliteit en ambacht gaan hand in hand met genot, technische innovaties en actuele trends: de südback die van 21 tot 24 september 2019 wordt gehouden, staat vast genoteerd op de kalenders van het bakkersgilde. Dan wordt de beurs in Stuttgart weer het brancheverzamelpunt van het bakkers- en banketbakkersambacht....

Inschrijven voor achtste editie Tour de Bakker

Inschrijven voor achtste editie Tour de Bakker

Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 10 september. Een middag fietsen of wandelen met vakgenoten door de Loonse en Drunense duinen; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen...

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

De productieleider zorgt voor een juiste planning van medewerkers en een juiste aansturing voor de dag. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit en hygiëne op de...