Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

20 februari 2020
Foto: Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology is partner geworden van het Patisserie College. In februari tekenden Wiet Koenen, eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology en Rick Out, Managing Director van het Patisserie College de partnerovereenkomst voor een periode van twee jaar.

Rick Out is zeer verheugd met dit partnerschap en hoopt op een vruchtbare samenwerken. Het Patisserie College heeft een flinke groei in kwaliteit bewerkstelligd. "Dit niveau omhoog krijgen, maar vooral hoog houden, vergt een continue inspanning. Innovatie en productontwikkeling zijn hierbij onontbeerlijk."

Henk Koenen is al decennia lang een bekende naam in de branche op het gebied van chocoladevormen en machines. Zij leveren een groot assortiment apparatuur, gereedschappen en (technische) service voor de chocoladeverwerker. Zij verzorgen, naast de verkoop, ook de levering met installatie en uitleg, eventueel onderhoud of reparatie en bieden tal van trainingsmogelijkheden.

Henk Koenen Chocolate Technology wordt al een aantal jaar geleid door Wiet Koenen, de zoon van de oprichter. Op het gebied van chocolade equipment is Henk Koenen Chocolate Technology toonaangevend en daarom de juiste partner voor de leden van het Patisserie College.

Altijd op de hoogte blijven?