Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

Hen Koenen_Patisserie College

Foto: Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology is partner geworden van het Patisserie College. In februari tekenden Wiet Koenen, eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology en Rick Out, Managing Director van het Patisserie College de partnerovereenkomst voor een periode van twee jaar.

Rick Out is zeer verheugd met dit partnerschap en hoopt op een vruchtbare samenwerken. Het Patisserie College heeft een flinke groei in kwaliteit bewerkstelligd. "Dit niveau omhoog krijgen, maar vooral hoog houden, vergt een continue inspanning. Innovatie en productontwikkeling zijn hierbij onontbeerlijk."

Henk Koenen is al decennia lang een bekende naam in de branche op het gebied van chocoladevormen en machines. Zij leveren een groot assortiment apparatuur, gereedschappen en (technische) service voor de chocoladeverwerker. Zij verzorgen, naast de verkoop, ook de levering met installatie en uitleg, eventueel onderhoud of reparatie en bieden tal van trainingsmogelijkheden.

Henk Koenen Chocolate Technology wordt al een aantal jaar geleid door Wiet Koenen, de zoon van de oprichter. Op het gebied van chocolade equipment is Henk Koenen Chocolate Technology toonaangevend en daarom de juiste partner voor de leden van het Patisserie College.

Dossiers
Lees ook
Cargill investeert 3,5 miljoen in chocoladefabriek Kalmthout

Cargill investeert 3,5 miljoen in chocoladefabriek Kalmthout

Het Amerikaanse voedings- en landbouwconcern Cargill gaat de chocoladefabriek in het Belgische Kalmthout uitbreiden met een vijfde productielijn voor 'gourmetproducten' en nieuwe chocoladetanks. Hiervoor trekt het bedrijf 3,5 miljoen uit.

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

Op pad in Parijs - Van de oudste chocoladewinkel tot instagrammable verpakkingen

Op pad in Parijs - Van de oudste chocoladewinkel tot instagrammable verpakkingen

We mogen in Nederland de deur nog uit voor een wandeling of boodschappen, maar echt lekker shoppen of inspiratie opdoen zit er voorlopig niet in. Laat staan dat je de grens over kunt. En dat terwijl bijvoorbeeld Parijs voor velen in onze branche zo’n inspirerende plek is. Gelukkig gaf de redactie van Bakkers in bedrijf tijdens Europain, afgelopen januari,...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...