HelloFresh breidt assortiment uit met Ontbijtbox

1 oktober 2015

HelloFresh heeft het assortiment uitgebreid met een Ontbijtbox. In deze box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt voor vijf dagen ontbijt, stelt de onderneming.

  • Assortiment
  • De Ontbijtbox is een aanvulling op het huidige assortiment van HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen. “Wij voorzien onze klanten nu niet alleen 's avonds in de avondmaaltijd, maar ook 's ochtends in het ontbijt”, stelt Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België. “Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen 's avonds van het gemak en de kwaliteit van HelloFresh gebruik kunnen maken, maar ook 's ochtends op een gemakkelijke manier van een voedzaam ontbijt kunnen genieten. HelloFresh zorgt voor een gevarieerd voedingspatroon, ook in de ochtend.”
  • Producten
  • De Ontbijtbox bevat ingrediënten voor vijf dagen ontbijt voor twee of vier personen. “Er zitten drie recepten bij, altijd een fles verse sap en extra fruit voor onderweg of op het werk. De recepten zijn binnen vijf minuten te bereiden. Er zit elke week één recept in dat wat meer tijd kost. Bijvoorbeeld voor in het weekend.”

Altijd op de hoogte blijven?