Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact

Heel Holland bakt_logo

Heel Holland Bakt won gisteravond de Televizier-Ster Digital Impact. De ster werd in ontvangst genomen door Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, die samen met Janny van der Heijden de jury vormt van het populaire tv-programma.

De Televizier-Ster Digital Impact gaat naar het televisieprogramma met de leukste online ervaring. In de interactive app van Heel Holland Bakt staan onder meer de recepten uit het programma en extra recepten van Robèrt van Beckhoven. Daarnaast zijn er filmpjes met uitleg over bakken voor beginners en gevorderden. Daarmee linkt de app ook naar het programma Smaakt naar meer, waarin presentator André van Duin de afleveringen van Heel Holland Bakt besprak met verschillende gasten. 

De andere genomineerden voor deze prijs waren Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson. Maar de Heel Holland Bakt-app kreeg de meeste stemmen van het publiek.

Op de Facebookpagina van het programma wordt de winst gevierd met "Confetti, slingers en héél veel taart". Ook is er een speciale winactie. Deelnemers maken kans op de finaletaart van Anna. Heel Holland bakt is ook dit jaar weer te zien. Het nieuwe seizoen gaat zondag 15 december weer van start.

Naast heel Holland bakt was ook de CupCakeCup genomineerd voor een prijs, namelijk voor de Televizier-Ster Jeugd. Maar deze prijs ging naar Zappsport. 

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Winnaar Heel Holland Bakt seizoen 10 bekend

Winnaar Heel Holland Bakt seizoen 10 bekend

Mercedes is de winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale. Mercedes versloeg haar medefinalisten Amel, Jan en Zineb en schreef daarmee de titel De Beste Thuisbakker van Nederland 2022/2023 op haar naam.

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb als deelnemers geïntroduceerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een jubilieumaflevering.