Heel Holland Bakt Kids begint 3 oktober

Heel Holland bakt_persfoto omroep Max

Beeld: Omroep Max

De uitzenddata voor het programma Heel Holland Bakt Kids zijn bekend. Dit jaar mogen kinderen van 9-12 meedoen aan het populaire programma. De presentatie en jury blijft in vertrouwde handen.

Zapp

Na zeven reguliere seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen meedoen aan het populaire programma. Het programma gaat zaterdag 3 oktober van start om 19:25 op NPO Zapp. De eerste aflevering is dierendag. De bakduo's decoreren in deze aflevering donuts en maken een dierentaart als spektakelstuk. De jonge bakkers vormen teams met één volwassene, met wie ze in huis wonen. Zo worden de coronamaatregelen in acht genomen. Alle afleveringen zijn afgelopen zomer opgenomen. De beroemde tent was groter dan gebruikelijk, om de voorgeschreven afstand aan te kunnen houden. Alle afleveringen zijn  Presentator André van Duijn en juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven blijven betrokken bij het programma. 

Bron: Omroep Max

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Meesterlijk van Robèrt gaat live

Meesterlijk van Robèrt gaat live

Na de eerdere aankondiging is de lancering van het online bakplatform Meesterlijk van Robèrt nu echt een feit: vandaag ging deze live.

Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Robèrt van Beckhoven opent oranje-drive-through voor Koningsdag

Het is weer bijna koningsdag en dat betekent oranjegebak. Ook bij Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven zijn er oranjetompoucen. Klanten kunnen deze op 27 april veilig en snel afhalen via de oranje-drive-through in Oisterwijk.

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

Lisette Noij (21) heeft de bakkersopleiding op het ROC Nijmegen afgerond en is daarna direct begonnen als broodbakker bij het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. “Het is steeds een uitdaging om mezelf te verbeteren.”