Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

22 april 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Oranje tompoucen zijn een hot item bij de ambachtelijke bakker tijdens Koningdag. Het bekende bakprogramma Heel Holland Bakt daagt nu ook thuisbakkers uit om met product aan de slag te gaan met de Koninklijke Tompouce Challenge.

Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckoven zoekt in de Koninklijke Tompouce Challenge naar een tompouce waarbij alle creativiteit uit de kast is gehaald. "Experimenteer, geef een recept een originele, koninklijke twist en probeer de jury te verrassen. Alles mag!", aldus het persbericht. 

Thuisbakkers kunnen meedoen aan deze challenge door hun tompouce op de foto te zetten. Deze sturen ze in via heelhollandbakt.nl of de HHB-app en delen de foto op hun social media-profiel met de hashtag #HHB voor een plekje in de eregalerij. Dit kan tot 12.00 uur op dinsdag 27 april.

Op Koningsdag maakt Heel Holland de winnaars bekend. Zij ontvangen een "majestueus bakpakket van koninklijke proporties". Op de HHB-site legt Robèrt uit hoe je tompoucen maakt. Ook staat er een artikel met tips en tricks. 

Altijd op de hoogte blijven?