Heel Besterd bakt

2 augustus 2018

Bakken is ongekend populair in Nederland. Mede door programma's als Heel Holland bakt en Masterchef zijn er heel wat thuisbakkers actief. Benieuwd wat zij er van bakken? Neem dan eens een kijkje bij Heel Besterd bakt.

Heel Besterd bakt op het Besterdplein

Op zaterdag 22 september gaan de thuisbakkers op het Besterdplein aan de slag. Een deel van het plein is ingericht als tearoom waar bezoekers onder genot van een kop koffie met gebak de bakfinalisten kunnen aanmoedigen. De organisatie is nog op zoek naar thuisbakkers voor de wedstrijd. Zij kunnen een mailtje sturen naar heelbesterdbakt@korvel-besterd.nl.

Brabant Celebrates Food

Heel Besterd bakt is onderdeel van Brabant Celebrates Food. Met deze campagne Brabant Celebrates Food, uitgevoerd door VisitBrabant, wil Brabant zich nationaal en internationaal als gastvrije en gastronomische regio op de kaart zetten. Van pop-up restaurants via food festivals naar inspirerende tentoonstellingen: alles draait om voedselbeleving.

European Region of Gastronomy 2018

Sinds 1 maart is Brabant samen met het Ierse Galway European Region of Gastronomy 2018. Tien maanden lang is heel Brabant in beweging met meer dan 100 events voor food professionals, bezoekers en inwoners. Dit gebeurt op initiatief van AgriFood Capital en provincie Noord-Brabant. Zij werken samen met Brabantse partners aan het programma dat een impuls geeft aan de Brabantse expertise en het aanbod het gebied van food.

Altijd op de hoogte blijven?