Heel Besterd bakt

Bakkers in bedrijf_Heel Besterd Bakt

Bakken is ongekend populair in Nederland. Mede door programma's als Heel Holland bakt en Masterchef zijn er heel wat thuisbakkers actief. Benieuwd wat zij er van bakken? Neem dan eens een kijkje bij Heel Besterd bakt.

Heel Besterd bakt op het Besterdplein

Op zaterdag 22 september gaan de thuisbakkers op het Besterdplein aan de slag. Een deel van het plein is ingericht als tearoom waar bezoekers onder genot van een kop koffie met gebak de bakfinalisten kunnen aanmoedigen. De organisatie is nog op zoek naar thuisbakkers voor de wedstrijd. Zij kunnen een mailtje sturen naar heelbesterdbakt@korvel-besterd.nl.

Brabant Celebrates Food

Heel Besterd bakt is onderdeel van Brabant Celebrates Food. Met deze campagne Brabant Celebrates Food, uitgevoerd door VisitBrabant, wil Brabant zich nationaal en internationaal als gastvrije en gastronomische regio op de kaart zetten. Van pop-up restaurants via food festivals naar inspirerende tentoonstellingen: alles draait om voedselbeleving.

European Region of Gastronomy 2018

Sinds 1 maart is Brabant samen met het Ierse Galway European Region of Gastronomy 2018. Tien maanden lang is heel Brabant in beweging met meer dan 100 events voor food professionals, bezoekers en inwoners. Dit gebeurt op initiatief van AgriFood Capital en provincie Noord-Brabant. Zij werken samen met Brabantse partners aan het programma dat een impuls geeft aan de Brabantse expertise en het aanbod het gebied van food.

Lees ook
Heel Holland Bakt Kids begint 3 oktober

Heel Holland Bakt Kids begint 3 oktober

De uitzenddata voor het programma Heel Holland Bakt Kids zijn bekend. Dit jaar mogen kinderen van 9-12 meedoen aan het populaire programma. De presentatie en jury blijft in vertrouwde handen.

Fun Cakes introduceert 'from scratch'-assortiment

Fun Cakes introduceert 'from scratch'-assortiment

Tijdens de coronacrisis kwamen mensen massaal thuis te zitten. Dat betekende dat ze op zoek moesten naar een manier om de dag door te komen. Bijvoorbeeld klussen, tuinieren of een online cursus volgen. En heel veel mensen gingen brood bakken. Dit betekende dat de vraag naar meel en gist toenam. Fun Cakes springt hier op in en introduceert het nieuwe...

Professionals en thuisbakkers ontmoeten elkaar op Cake & Bake Experience

Professionals en thuisbakkers ontmoeten elkaar op Cake & Bake Experience

Waar de thuisbakker lange tijd vooral bekend stond om cupcakes en met fondant gedecoreerde taarten, verandert die wereld langzaam. Consumenten bakken nog steeds en ontdekken nieuwe vormen; van sloffen en rondo’s tot brood. Dat was goed te zien op de consumentenbeurs Cake & Bake Experience.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief