Gratis taxatie tijdens Bakkersvak

tenba

ROSMALEN - TenBa biedt gratis taxatie aan tijdens de Bakkersvak. Om de gratis taxatie uit te voeren vragen zij goede foto’s mee te nemen van de machine of het inventarisstuk. Daarnaast hebben zij de leeftijd nodig, type nummer of capaciteit. "Wij taxeren één item per relatie tijdens de Bakkersvak. U ontvangt de waarde die voor het doel benodigd is", aldus TenBa.

Taxatie waarde

TenBa wordt regelmatig gevraagd wat de waarde is van een machine of inventarisstuk. "Om hier goed antwoord op te geven willen wij dan graag weten, voor welk doel de waarde benodigd is. Er is een onderscheid tussen bijvoorbeeld de waarde voor een onderhandse verkoop, voor een brandverzekeringpolis of als het bakkerijbedrijf wordt verkocht of aangekocht. TenBa legt deze materie graag uit aan de bakkerijbranche. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat de correcte waarde wordt gehanteerd, zoals u van ons als Gecertificeerde Taxateurs Bakkerij Inventaris mag verwachten. Heeft u nu een machine of inventarisstuk dat u overweegt te kopen of verkopen, dan kunt u hiervan tijdens de Bakkersvak een gratis taxatie ter plaatse ontvangen", vertelt TenBa.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Feest van herkenning in Gorinchem

Feest van herkenning in Gorinchem

In de evenementenhal in Gorinchem was afgelopen week de vakbeurs Bakkersvak. Eindelijk … Het was voor het eerst sinds corona dat ik bedrijven, collega-docenten, studenten en andere mensen uit het vak in een ontspannen sfeer mocht ontmoeten.

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.

Jan-Aart Schuld geeft tips voor energie besparen in de bakkerij

Jan-Aart Schuld geeft tips voor energie besparen in de bakkerij

Op de derde dag van Bakkersvak en IJs-Vak gaf Jan-Aart Schuld van Bakkerij Schuld een presentatie over zijn stappen om zijn bakkerij energieneutraal te maken. Jan zag al jaren het potentieel om zijn bakkerij te innoveren. Door corona en de situatie in Oekraïne werd hij gedwongen om hiervoor sneller met oplossingen te komen.