Gratis eierkoeken tijdens Speltember 2021

8 juni 2021

De actiemaand Speltember van Ireks staat in het teken van de nieuwe speltoogst. Grondstoffenleveranvier Ireks moedigt bakkers aan om klanten deze maand kennis te laten maken met speltproducten. Dit jaar promoot Ireks de spelt eierkoeken. Bakkers kunnen deze gratis weggeven aan hun klanten. 

Ireks heeft voor Speltember een complete actie samengesteld. Bakkers die deelnemen ontvangen een compleet promotiepakket voor de winkel en een actiepakket voor de bakkerij, waarmee zij hun 100% speltbroden extra onder de aandacht kunnen brengen en spelt eierkoeken kunnen promoten. 

Spelt eierkoeken

De spelt eierkoeken van Ireks worden gemaakt met Golden Spelt Fantasie, een mix waaraan bakkers geen ei hoeven toe te voegen. Deze mix kan ook gebruikt worden voor andere producten zoals spelt-muffins, diverse plaatcakes, koekjes of brosse speltkoeken.

Meer weten over Speltember? Ga dan naar de website van ireks of stuur een mail naar marketing@ireks.nl.

Ireks groep

De Ireks groep levert wereldwijd bak-ingrediënten en brouw-mouten. Het portfolio wordt gecompleteerd door andere specialismen op het gebied van aroma's, ijsproducten en agrarische handel. Meer dan 2.800 medewerkers – waaronder meer dan 500 hooggekwalificeerde medewerkers – op locaties in 22 landen zorgen ervoor dat klanten over de hele wereld dagelijks worden verzorgd met de beste producten en  diensten van Ireks. Het denken en handelen binnen Ireks wordt steeds gekenmerkt door de drie pijlers van onze bedrijfsfilosofie: continuïteit, competentie en partnership.

 

Altijd op de hoogte blijven?