Gourmand Pastries presenteert Suisse Karamel met Zoute Boter

5 maart 2019

Gourmand Pastries breidt het assortiment uit met Suisse Karamel met Zoute Boter. Op Bakkersvak 2019 presenteert het bedrijf dit nieuwe product.

"Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. De unieke combinatie van zoet en zout maakt de smaak erg populair bij jongeren", aldus Gourmand Pastries. Reden voor het bedrijf om de nieuwe Suisse Karamel met Zoute Boter te ontwikkelen. Deze Suisse Karamel is krokant aan de buitenkant en smeuïg aan de binnenkant.

Bezoekers van Bakkersvak kunnen het nieuwe product ontdekken bij de Gourmand Pastries. Daarnaast laat Gourmand Pastries op Bakkersvak ook hun verbeterde recept van de kaas- en ham-kaascroissant zien en inspireert het bedrijf de bezoekers met receptideeën voor lente, Pasen en Moederdag.

Gourmand Pastries

Het Belgische Gourmand Pastries levert viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten aan supermarkten, foodservice, bakkerijen en on-the-go-kanalen in meer dan 35 landen. Alles wordt geproduceerd in de fabriek in Moeskroen.

Altijd op de hoogte blijven?