Gommans is de Beste Echte Bakker van 2023

Gommans beste echte bakker 2023

Gommans, De Echte Bakker met winkels in Sevenum, Horst en Swalmen is voor de derde keer Beste Echte Bakker geworden. Deze prestigieuze titel is voor De Echte Bakker die het hoogste gewogen gemiddelde scoort in de ranking van onaangekondigde kwaliteitskeuringen, de productkeuringen en klantbeleving. Eigenaar Bas en zijn winkelteam werden verrast met een feestelijke uitreiking van de Gouden Schieter bij de winkel in Sevenum.

Het team van Bas Gommans mag zich dit jaar voor de derde keer kronen met de titel ‘Beste Echte Bakker’ (2018 en 2020). “Overall maakten de winkelteams het verschil met een gemiddelde van meer dan 90 (uit de 100) punten over in totaal 12 Mystery Shopper bezoeken en dat is bijzonder knap”, aldus Geert Caniels, directeur van Stichting Echte Bakkersgilde. Gommans kreeg de Gouden Schieter uitgereikt door Gilde voorzitter Hans Keurhorst. Daarnaast ontving de bakker een  cheque van €1.000,- om te besteden aan een activiteit voor alle medewerkers.

De Zilveren Schieter

Dat de drievoudig Beste Echte Bakker Van der Steen ook afgelopen jaar weer meedeed voor de prijzen zal niemand verrassen. De broers Jeroen en Barry vormen pure reclame voor het vak. Zij eindigden op het onderdeel kwaliteit op de 1e plaats en zijn overall als tweede geëindigd. Voor deze klasse prestatie mogen zij de Zilveren Schieter in ontvangst nemen. 

De Bronzen Schieter

Dit jaar bevestigde de bakkerij uit Sleen zijn 3e plek van een jaar daarvoor. Met name bij de vier verschillende productkeuringen wisten vader Herman en zoon Roy het verschil te maken: zij wonnen zowel de Kerststollen – als de Oliebollenkeuring. Daarmee haalden ze ook het hoogste gemiddelde over alle vier de keuringen van alle deelnemende Echte Bakkers.

Top 10

De overige Echte Bakkers die in december genomineerd zijn voor de titel Beste Echte Bakker hebben eveneens een topprestatie geleverd. Ranking eerste tien Beste Echte Bakker 2023:

  1. Gommans (Sevenum, Horst, Swalmen)
  2. Van der Steen (Made)
  3. Hermans Schepers (Sleen)
  4. Koolen (Ell)
  5. Toet (Apeldoorn)
  6. Theo Pastoor (Tilburg)
  7. Van Mook (Nistelrode, Berghem)
  8. Van Meijel (Clinge)
  9. Lubbers (Almelo)
  10. Wil Gerrits (Wilp, Lieren)

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Van Eeden, De Echte Bakker wint Best Customer Experience 2021

Van Eeden, De Echte Bakker wint Best Customer Experience 2021

Van Eeden, De Echte Bakker uit Noordwijkerhout is de winnaar van de Best Customer Experience 2021. De winkel van Van Eeden aan de Kerkstraat kwam als beste uit de test. De tweede plaats ging naar Gommans, De Echte Bakker uit Horst en de derde naar Van Meijel, De Echte Bakker uit Clinge.

De Echte Bakker in top 3 Beste Klantervaring

De Echte Bakker in top 3 Beste Klantervaring

De Echte Bakker staat op de derde plaats in het Beste Klantervaring-onderzoek van KPMG. De Echte Bakker één van de vijf nieuwkomers in de top 10 en schaart zich in een mooi rijtje A-merken. De verscollega’s van de Keurslager en Van der Valk Hotels staan op de eerste en tweede plaats.

Martin Nijkamp pakt na drie jaar weer het goud bij de oliebollencompetitie van de Echte Bakkers

Martin Nijkamp pakt na drie jaar weer het goud bij de oliebollencompetitie van de Echte Bakkers

Al 12 jaar op rij staat Martin Nijkamp uit Holten in de top drie van de landelijke oliebollencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Dit jaar wederom als nummer één. Op de voet gevolgd door Steenbergen die vorig jaar derde werd en ook al 6 jaar achter elkaar een top oliebol inlevert. De verrassing van dit jaar is Verdeuzeldonk, De Echte Bakker uit Wanssum...