Gommans is de Beste Echte Bakker van 2023

Gommans beste echte bakker 2023

Gommans, De Echte Bakker met winkels in Sevenum, Horst en Swalmen is voor de derde keer Beste Echte Bakker geworden. Deze prestigieuze titel is voor De Echte Bakker die het hoogste gewogen gemiddelde scoort in de ranking van onaangekondigde kwaliteitskeuringen, de productkeuringen en klantbeleving. Eigenaar Bas en zijn winkelteam werden verrast met een feestelijke uitreiking van de Gouden Schieter bij de winkel in Sevenum.

Het team van Bas Gommans mag zich dit jaar voor de derde keer kronen met de titel ‘Beste Echte Bakker’ (2018 en 2020). “Overall maakten de winkelteams het verschil met een gemiddelde van meer dan 90 (uit de 100) punten over in totaal 12 Mystery Shopper bezoeken en dat is bijzonder knap”, aldus Geert Caniels, directeur van Stichting Echte Bakkersgilde. Gommans kreeg de Gouden Schieter uitgereikt door Gilde voorzitter Hans Keurhorst. Daarnaast ontving de bakker een  cheque van €1.000,- om te besteden aan een activiteit voor alle medewerkers.

De Zilveren Schieter

Dat de drievoudig Beste Echte Bakker Van der Steen ook afgelopen jaar weer meedeed voor de prijzen zal niemand verrassen. De broers Jeroen en Barry vormen pure reclame voor het vak. Zij eindigden op het onderdeel kwaliteit op de 1e plaats en zijn overall als tweede geëindigd. Voor deze klasse prestatie mogen zij de Zilveren Schieter in ontvangst nemen. 

De Bronzen Schieter

Dit jaar bevestigde de bakkerij uit Sleen zijn 3e plek van een jaar daarvoor. Met name bij de vier verschillende productkeuringen wisten vader Herman en zoon Roy het verschil te maken: zij wonnen zowel de Kerststollen – als de Oliebollenkeuring. Daarmee haalden ze ook het hoogste gemiddelde over alle vier de keuringen van alle deelnemende Echte Bakkers.

Top 10

De overige Echte Bakkers die in december genomineerd zijn voor de titel Beste Echte Bakker hebben eveneens een topprestatie geleverd. Ranking eerste tien Beste Echte Bakker 2023:

  1. Gommans (Sevenum, Horst, Swalmen)
  2. Van der Steen (Made)
  3. Hermans Schepers (Sleen)
  4. Koolen (Ell)
  5. Toet (Apeldoorn)
  6. Theo Pastoor (Tilburg)
  7. Van Mook (Nistelrode, Berghem)
  8. Van Meijel (Clinge)
  9. Lubbers (Almelo)
  10. Wil Gerrits (Wilp, Lieren)

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2023 bekend

Genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2023 bekend

De genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2023 zijn bekendgemaakt. Bij alle Echte Bakkers wordt het jaarrond de productkwaliteit gecheckt en hun prestatie in de winkels beoordeeld. Dit jaar is de focus ook gelegd op de klantbeleving. De Echte Bakker die het beste scoort in de mix van deze productkwaliteitskeuringen, de klantbeleving en drie...

Echte bakker Ad Bos wint Best Customer Experience 2022

Echte bakker Ad Bos wint Best Customer Experience 2022

Ad Bos, De Echte Bakker uit Elst biedt klanten de beste winkelervaring. De bakker won de Best Customer Experience 2022 van het Echte Bakkersgilde.

Herman Schepers wint landelijke oliebollenkeuring Echte Bakkersgilde

Herman Schepers wint landelijke oliebollenkeuring Echte Bakkersgilde

De winnaar van de 20e landelijke oliebollenkeuring van het Echte Bakkersgilde is Herman Schepers uit Sleen. Binnen een week tijd sleept bakker Roy Schepers na de beste kerststol deze tweede hoofdprijs in de wacht. Dat datzelfde geldt voor Gommans, De Echte Bakker uit Sevenum. Voor hem na een tweede plaats met zijn stol nu ook het zilver voor zijn oliebollen....