Goedhart wint Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing

20 juli 2021

In de Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing scoorde Bakker Goedhart een 8,12. Hiermee is de bakker het beste van alle foodbedrijven en staat op nummer 1 in de overall top 10. Daarnaast is de bakker het beste in de categorieën 'Brood, bake off en gebak' en Private label vers.

Supermarkt.team organiseert de Foodbedrijf van het Jaar-verkiezing. In zestien categoriën bepalen supermarktondernemers/-franchisers, -filiaalmanagers en hoofdkantoormedewerkers welke leverancier het beste is. Naast categoriewinnaars wordt er ook een overal top 10 samengesteld. 

Goedhart veroverde met een 8,12 de eerste plaats in de top 10 van ‘overall-winnaars’ en mag zich winnaar noemen van de categorieën 'Brood, bake off en gebak' en 'Private label vers'. De bakker wordt volgens Supermarkt.team vooral gewaardeerd vanwege de inzet en prestaties op het gebied van logistiek & supply chain, productintegriteit & kwaliteit en account­management.

"Een beoordeling waar we heel trots op zijn", reageert Janet Borgesius, algemeen directeur Brood & Specialiteiten op Supermarkt.team. "We werken er al jaren hard aan om niet alleen een leverancier te zijn, maar vooral een partner. Een partner waarmee onze klanten het onderscheid kunnen maken met brood, gebak, vlaaien en vers belegde convenience producten. Onze plaats in de ranking maakt duidelijk dat onze inspanningen de juiste zijn."

De bakkerijen Borgesius en Goedhart vieren dit jaar het 125-jarig jubileum en kregen op 17 juni 2021 het predicaat Koninklijk. inds de oprichting groeide de bakkerij uit van een organisatie geleid door familieleden tot een bakkerijengroep, waarbij het ambacht ambacht centraal staat. De bakkerij produceert en levert dagelijks verse bakkerijproducten aan supermarkten door het hele land.

Altijd op de hoogte blijven?