Geen gedoe met personeel

Gefeliciteerd: je bedrijf groeit, je kunt het niet meer alleen en je moet personeel aannemen. Dat is best een stap. Zeker omdat er juridisch nogal wat haken en ogen aan zitten: neem je iemand in vaste dienst of kijk je het eerst nog even aan met een ander dienstverband? Wat voor (arbeids)overeenkomsten zijn er? Hoe zit het met doorbetaling bij ziekte en opzegtermijnen? En stel dat het ooit nodig is: hoe kom je weer van je medewerker(s) af? Veel vragen waar je graag een antwoord op krijgt. Een arbeidsrechtspecialist inschakelen is vaak te duur, en antwoorden zoeken op internet levert meestal alleen maar meer vragen en stress op.
Maar nu kun je voor die vragen terecht bij dit praktische en voor de niet-jurist goed leesbare boek van Suzanne Meijers. Het geeft direct antwoord op de personele kwesties waar je mee worstelt. Ook zie je eventuele problemen eerder aankomen. Dat kan je veel gedoe, negatieve energie en uiteindelijk ook geld schelen. Zelfs als je al even aan de weg timmert als ondernemer, helpt dit boek je gedoe met personeel te voorkomen. Leer hoe je het arbeidsrecht in je voordeel kunt laten werken en voorkom problemen met personeel.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Boulangerie volgens een ‘koekenbakker’
Na Patisserie, Chocolaterie en Glacerie stort Meester Patissier en Meesterijsbereider Hidde de Brabander zich op Boulangerie. Opvallend, want De Brabander ziet zichzelf vooral als banketbakker of ‘die koekenbakker’ zoals collega Hiljo Hillebrand hem in het voorwoord noemt.
Bakkers in de media | Week 7-2023
Bakken als de energieprijzen het laagst zijn, hybride tarwe en Utrechtse lekkernijen. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Bakkers en de hoge energieprijzen | Week 6-2023
Bakkers hebben het moeilijk door de torenhoge energierekeningen, toegenomen kosten voor grondstoffen, personeelstekort, en inflatie. Wat gebeurde er de afgelopen week? Een greep uit de media