Geef uw mening over Bakkersbrein

Bakkersbrein

Vorig jaar introduceerden de Nationale Bakkerij Academie en Stichting Ambachtelijke Bakkerij de app Bakkersbrein. De app, die het kennisniveau van verkoopmedewerkers in de bakkerij spelenderwijs vergroot, is een groot succes. Het spel is ruim 25.000 keer gespeeld door ruim 1.500 verkoopmedewerkers uit de bakkerijbranche.

Vragenlijst Bakkersbrein

De Nationale Bakkerij Academie en Stichting Ambachtelijke Bakkerij zijn benieuwd of u de app heeft gedownload en wat u ervan vindt. Graag horen zij uw bevindingen. Daarom vragen zij u om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit 10 vragen en het invullen neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Lees ook
Gratis app Bakkersbrein ingrijpend vernieuwd

Gratis app Bakkersbrein ingrijpend vernieuwd

De app Bakkersbrein, een initiatief van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij en de Nationale Bakkerij Academie, is volledig vernieuwd. Het leereffect is vergroot, waardoor deelnemers met de online quiz hun kennis eenvoudig kunnen uitbreiden.

Webinar Warenwetbesluit nogmaals op 6 juli

Webinar Warenwetbesluit nogmaals op 6 juli

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en de Nationale Bakkerij Academie (NBA) organiseerden op 11 maart een webinar over het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood. Vanwege de grote belangstelling vindt dit webinar op 6 juli nogmaals plaats.

Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Webinar Warenwetbesluit Meel en brood

Door het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood verandert er veel voor de bakker. Bijvoorbeeld de benamingen van brood, de receptuur van meergranenbrood of desem. Daarom organiseert het Nederlands Bakkerij Centrum in samenwerking met de Nationale Bakkerij Academie op 11 maart een webinar.