Fusie Slob Koudetechniek en Vink Koeltechniek

Fusie Vink en Slob

Slob Koudetechniek en Vink Koeltechniek zijn per 1 januari 2018 gefuseerd. De bedrijven zien veel overeenkomsten in hun waarden en werkwijzen. Zij gaan hun kennis en kunde met elkaar delen en willen zo de dienstverlening verbeteren.

Slob Koudetechniek is sinds 1950 gespecialiseerd in apparatuur voor ambachtelijke ijs en brood en banketbereiding. Slob Koudetechniek blijft de importeur van de apparatuur van Kälte-Rudi en de ijsvitrines van Gelo-standaard.

Vink Koeltechniek is een innovatief koeltechnisch bedrijf wat reeds 38 jaar actief is in de koel- en vriestechniek. Vink is onder andere actief in de markten vis, vlees, voedselbereiding en farmacie. Het bedrijf staat sinds 2004 onder leiding van Simon W. Slob

In de vestiging te Bergambacht wordt een demonstratiekeuken gecreëerd. Naast demonstraties worden hier ook cursussen gegeven voor en door ambachtelijke vakmensen die zich onderscheiden van hun collega’s met producten van topkwaliteit .

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.