Fusie Slob Koudetechniek en Vink Koeltechniek

Fusie Vink en Slob

Slob Koudetechniek en Vink Koeltechniek zijn per 1 januari 2018 gefuseerd. De bedrijven zien veel overeenkomsten in hun waarden en werkwijzen. Zij gaan hun kennis en kunde met elkaar delen en willen zo de dienstverlening verbeteren.

Slob Koudetechniek is sinds 1950 gespecialiseerd in apparatuur voor ambachtelijke ijs en brood en banketbereiding. Slob Koudetechniek blijft de importeur van de apparatuur van Kälte-Rudi en de ijsvitrines van Gelo-standaard.

Vink Koeltechniek is een innovatief koeltechnisch bedrijf wat reeds 38 jaar actief is in de koel- en vriestechniek. Vink is onder andere actief in de markten vis, vlees, voedselbereiding en farmacie. Het bedrijf staat sinds 2004 onder leiding van Simon W. Slob

In de vestiging te Bergambacht wordt een demonstratiekeuken gecreëerd. Naast demonstraties worden hier ook cursussen gegeven voor en door ambachtelijke vakmensen die zich onderscheiden van hun collega’s met producten van topkwaliteit .

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.