Frozen Brothers presenteert het nieuwe frozen drinks concept Chozen op de Horecava

7 januari 2020

Op de Horecava introduceert Frozen Brothers het nieuwe frozen drinks concept: Chozen. Met deze nieuwe ijsdrank speelt de totaalleverancier van ijs- en frozen drinks-concepten in op twee sterk groeiende markttrends: gezondheid en duurzaamheid.

Chozen bevat namelijk geen suiker en allergenen, wordt gemaakt met alleen natuurlijke kleurstoffen en past in een vegetarische en veganistische levensstijl. De bekers en rietjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar papier. Er zijn vier smaken: appel-vlierbloesem-komkommer, mangokamille met groene thee, perzik hibiscus met zwarte thee en rabarber-munt.

Frozen drinks-concept

Andere bekende frozen drinks-concepten van Frozen Brothers zijn onder meer Slush Puppie, Coca-Cola Frozen en Fanta Frozen. Met Chozen verbreedt Frozen Brothers de doelgroep. Chozen past in het huidige aanbod van onder meer fast service locaties, leisure locaties, benzinestations, stationswinkels en andere convenience stores. Maar het nieuwe frozen drinks-concept biedt ook verkoopkansen voor bijvoorbeeld strandhoreca, lunchrooms, sportkantines, fitnesscentra én vegetarische horecagelegenheden.

Chozen

Chozen is een totaalconcept zoals de foodservice-markt van Frozen Brothers is gewend. Het is een combinatie van ingrediënten en zelfbedieningsmachines, inclusief marketing-ondersteuning en advies. Ondernemers die kiezen voor Chozen krijgen de volledig gecertificeerde Chozen-machine op huurbasis.

Deze machine levert vries- en koelprestaties in combinatie met energiezuinigheid. Daarnaast is deze voorzien van een eenvoudig bijvulsysteem en slimme vriestechnologie, die condensatie en ijsvorming voorkomt en voor kwaliteit en een snelle dosering zorgt. De ledverlichting en het (optionele) intuïtieve touchscreen met animaties moeten de consument verleiden en impulsaankopen stimuleren. De consument kan de machine zelfbedienen en zijn of haar eigen smaakcombinatie samen stellen. Voor de ondernemer kan dit een besparing op de personeelskosten betekenen. 

Frozen Brothers biedt all-in service en onderhoud, inclusief de installatie van de Chozen-machine en instructie op locatie, kosteloze vervanging van slijtagegevoelige onderdelen, snelle vervanging van een onverhoopt defecte machine en een 24/7 bereikbare klantenservice. Neem voor meer informatie contact op met Frozen Brothers.

Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

Altijd op de hoogte blijven?