Frozen Brothers presenteert het nieuwe frozen drinks concept Chozen op de Horecava

Frozen Brothers_Chozen

Op de Horecava introduceert Frozen Brothers het nieuwe frozen drinks concept: Chozen. Met deze nieuwe ijsdrank speelt de totaalleverancier van ijs- en frozen drinks-concepten in op twee sterk groeiende markttrends: gezondheid en duurzaamheid.

Chozen bevat namelijk geen suiker en allergenen, wordt gemaakt met alleen natuurlijke kleurstoffen en past in een vegetarische en veganistische levensstijl. De bekers en rietjes zijn gemaakt van 100% recyclebaar papier. Er zijn vier smaken: appel-vlierbloesem-komkommer, mangokamille met groene thee, perzik hibiscus met zwarte thee en rabarber-munt.

Frozen drinks-concept

Andere bekende frozen drinks-concepten van Frozen Brothers zijn onder meer Slush Puppie, Coca-Cola Frozen en Fanta Frozen. Met Chozen verbreedt Frozen Brothers de doelgroep. Chozen past in het huidige aanbod van onder meer fast service locaties, leisure locaties, benzinestations, stationswinkels en andere convenience stores. Maar het nieuwe frozen drinks-concept biedt ook verkoopkansen voor bijvoorbeeld strandhoreca, lunchrooms, sportkantines, fitnesscentra én vegetarische horecagelegenheden.

Chozen

Chozen is een totaalconcept zoals de foodservice-markt van Frozen Brothers is gewend. Het is een combinatie van ingrediënten en zelfbedieningsmachines, inclusief marketing-ondersteuning en advies. Ondernemers die kiezen voor Chozen krijgen de volledig gecertificeerde Chozen-machine op huurbasis.

Deze machine levert vries- en koelprestaties in combinatie met energiezuinigheid. Daarnaast is deze voorzien van een eenvoudig bijvulsysteem en slimme vriestechnologie, die condensatie en ijsvorming voorkomt en voor kwaliteit en een snelle dosering zorgt. De ledverlichting en het (optionele) intuïtieve touchscreen met animaties moeten de consument verleiden en impulsaankopen stimuleren. De consument kan de machine zelfbedienen en zijn of haar eigen smaakcombinatie samen stellen. Voor de ondernemer kan dit een besparing op de personeelskosten betekenen. 

Frozen Brothers biedt all-in service en onderhoud, inclusief de installatie van de Chozen-machine en instructie op locatie, kosteloze vervanging van slijtagegevoelige onderdelen, snelle vervanging van een onverhoopt defecte machine en een 24/7 bereikbare klantenservice. Neem voor meer informatie contact op met Frozen Brothers.

Dossiers
Lees ook
Robbert de Veen wint eerste Voedselveiligheid Bokaal

Robbert de Veen wint eerste Voedselveiligheid Bokaal

Robbert de Veen van De Daltons in Voorthuizen is door Houwers Groep als dé winnaar van de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020. De inspecteurs van Houwers Groep hielden gedurende vier wedstrijddagen een scorelijst bij. De Veen won het van veertien andere genomineerden door schoon, geordend, zeer creatief en tóch voedselveilig te werken.

Start van de Horecava

Start van de Horecava

Vandaag, 13 januari, om 10.00 openen de deuren van de RAI Amsterdam voor de 64e editie van Horecava. Deze editie staat in het teken van voedselverspilling, veggie & vegan en Brasserie 2050. Op de beurs vinden de bezoekers vele innovaties zoals vegetarische tonijnsushi, oplossingen voor personeelsproblematiek, koffiekopje van koffiedrab, chips van vlees...

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit na Horecava

Jaarlijks vinden tijdens Horecava de Lekkerste Wedstrijden plaats. Elke deelnemer wordt door de inspecteurs van Houwers Groep grondig gekeurd op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. Om het belang van voedselveiligheid extra te benadrukken, roept het inspectiebureau de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020 in het leven.

Allround broodbakker omgeving Doorn

Allround broodbakker omgeving Doorn

Wat ga je doen?Ben jij een bakker/ ovenist? Dan is deze vacature zeker weten iets voor jou! Door een verschuiving in het personeelsbestand komt er binnen het bestaande...

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...