Frituur Inspiratie sessies: Frituren is 'hot'

DRONTEN - Haal meer uit uw oliebollenlijn door eerder te bakken en niet te wachten tot de laatste week van het jaar. Dat is de boodschap van de Frituur Inspiratie Sessies, die Zeelandia samen met EverBake Capway in oktober organiseerde. Doel van deze inspirerende sessies was om kennis te delen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is omtrent frituren.

211 bakkers

Maar liefst 211 bakkers hebben deelgenomen aan de sessies op 5 verschillende locaties door Nederland. Er werd gedemonstreerd, gekeurd, geproefd en geluisterd. Zo deelden collega-bakkers hun ervaringen en gaven tips over hoe frituren beter tot zijn recht kan komen. En wat levert het nou op zo’n oliebol? Deze vraag werd beantwoord aan de hand van een interessant verdienmodel dat beschikbaar is gesteld aan alle  belangstellenden.

Meer mogelijk

De demonstraties werden gegeven door 2 bakkerij-adviseurs van Zeelandia met behulp van de Creare oliebollenlijnen van EverBake Capway. Uiteraard werden er oliebollen gebakken maar ook quarkini’s, churros en hartige hapjes. Een duidelijke boodschap was, dat er veel meer mogelijk is met betrekking tot frituren.

foto-fis-4-300x225 foto-fis-2-300x225 foto-fis-1-300x224    
Lees ook
Ter Haar maakt machines op maat voor de bakkerij

Ter Haar maakt machines op maat voor de bakkerij

Oliebollenlijnen, bollenrijskasten, hefkiep- en silo-installaties worden door Ter Haar Bakkerijmachines op maat gemaakt, passend voor elk bedrijf. Daarnaast handelt het bedrijf in diverse nieuwe en gebruikte bakkerijmachines, en kan de klant er terecht voor revisie en onderhoud. Het familiebedrijf in Nijverdal bestaat inmiddels 53 jaar, en de nieuwe...

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt het Belgische Wouters NV over. Het bedrijf maakt sinds 1 mei deel uit van Zeelandia. Wouters is bijna 100 jaar actief in bakkerijgrondstoffen, oliën en frituurvetten. Het bedrijf is gevestigd in het Belgische Lokeren.

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Tim Toonen nieuwe Director Marketing & Sales Zeelandia

Zeelandia Nederland heeft een nieuwe Director Marketing & Sales. Tim Toonen vervult deze functie vanaf 1 januari 2021. Als Director Marketing & Sales is hij is verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten binnen het MKB in de Nederlandse markt.