Franse directeur voor AB Mauri

Stephane Milluy

Stephane Milluy lijkt de nieuwe General Manager van AB Mauri in Frankrijk en de Benelux te worden. Op zijn LinkedIn-profiel kondigde de Fransman gisteren aan de opvolger te zijn van Helma Verkerk, die met ingang van 2 oktober jongstleden bij Solina Nederland aan de slag is gegaan.

Milluy werkte bijna tien jaar lang als international sales & marketing director bij zuivelbedrijf Eurial. Daarvoor was hij tien jaar in dienst van Lesaffre, waar hij voornamelijk voor de markt in Azië, het Midden Oosten en Noord-Afrika werkte. Met de aanstelling van een Fransman als directeur lijkt AB Mauri de focus op Frankrijk te leggen.

Lees ook

 
Lees ook
Haagse bonbon- en ijsmakers op het Franse platteland

Haagse bonbon- en ijsmakers op het Franse platteland

Op het idyllische maar afgelegen Franse platteland bouwden Marcel en Yvonne Versseput uit Den Haag negen jaar geleden een middeleeuws huis om tot Salon de thé en chocoladeatelier. “De eerste kerstperiode in Frankrijk was al een succes. Voor ons een teken om door te gaan.”

Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

Nieuw product van AB Mauri: Vollerkoren verrijkt met vitamine D

AB Mauri lanceert Vollerkoren verrijkt met vitamine D. Dit nieuwe product kan bijdragen aan een betere gezondheid. De broodmix bevat niet alleen extra vitamine D, maar ook vezels.

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare...

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief