Frank Haasnoot geeft masterclass patisserie bij Bakery Institute

8 maart 2019

World Chocolate Master Frank Haasnoot is terug in Nederland en geeft een masterclass bij het Bakery Institute. In drie dagen leert deze internationale toppatissier de deelnemers alles over verfijnde patisserie.

Tijdens deze masterclass deelt Haasnoot zijn nieuwste patisserierecepten. Deze ervaren toppatissier blinkt uit in creativiteit en laat een range aan mooie technieken zien waaronder zijn signature decoraties. De deelnemers gaan aan de slag met verschillende recepten variërend van entremets, taarten, cakes en andere verfijnde patisserie. 

Het precieze programma van de cursus wordt kort van te voren bekend. Meer informatie over deze masterclass is te vinden op de website van het Bakery Institute.

Frank Haasnoot

Frank Haasnoot heeft meer dan 23 jaar internationale ervaring als patissier. Na zijn opleiding ging  hij eerst aan de slag in Nederland en werkte vervolgens in New York (La Tulipe Desserts), Kuwait (the Victorian), Taiwan (Mandarin Oriental Hotel) and Hong Kong (the Peninsula Hotel).

Tijdens zijn carrière nam Haasnoot deel aan verschillende nationale en internationale wedstrijden. In 2011 won hij de World Chocolate Masters in Parijs. Halverwege 2017 keerde Haasnoot terug naar Europa om daar te werken als freelancer. Dit maakt het voor mogelijk voor hem om les te geven en zijn werk in alle vrijheid verder te ontwikkelen

Altijd op de hoogte blijven?