Frank Haasnoot

Foto: Frank Haasnoot

Enkele weken geleden kondigden Cacao Barry en Mona Lisa Decorations aan dat Frank Haasnoot hun eerste Global Brand Ambassador is geworden. Beide merken hebben de samenwerking op Instagram aangekondigd en beloven inspirerende samenwerkingen.  

Zelf schrijft Frank Haasnoot dat hij trots is de eerste gedeelde ambassadeur voor beide merken te zijn en dat hij zich verheugt op de samenwerking. Haasnoot is een internationaal bekende patissier en werkt tegenwoordig als freelance consultant. Als winnaar van de World Chocolate Masters in 2011 is hij een ‘oude bekende’ van Cacao Barry, waardoor de WCM iedere twee jaar wordt georganiseerd. Sinds zijn winst van de WCM werkt Haasnoot al regelmatig samen met het merk. Cacao Barry en Mona Lisa zijn allebei onderdeel van Barry Callebaut en maken respectievelijk cacaoproducten voor diverse doeleinden en hoogwaardige decoraties.      

Frank Haasnoot aankondiging3

 

 

Frank Haasnoot aankondiging1      

Het is nog niet bekend wat voor invulling de rol van Global Brand Ambassador precies gaat krijgen. Inmiddels heeft Haasnoot in ieder geval voor meerdere berichten op Instagram producten van Cacao Barry en Mona Lisa gebruikt om mooie chocoladecreaties mee te maken.

Frank Haasnoot aankondiging2

Instagram Frank Haasnoot: https://www.instagram.com/frankhaasnoot/

Instagram Cacao Barry: https://www.instagram.com/cacaobarryofficial/

Instagram Mona Lisa Decorations: https://www.instagram.com/monalisadecorations.global/

Altijd op de hoogte blijven?