Foto-impressie Horecava 2016

AMSTERDAM - IJsmacarons, vleessnacks in de vorm van bonbons, 3D-printing en snertkroketten: zomaar een paar voorbeelden van een aantal foodnoviteiten die worden gepresenteerd op Horecava 2016. De beurs vindt plaats van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari. Bakkers in bedrijf is natuurlijk van de partij en maakte alvast het volgende fotoverslag. Later meer...

Lees ook
Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en vakblad EVMI (Alea Publishers) samen het congres Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Hier komen food en hightech samen, met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Oftewel: hoe kan het efficiënter, effectiever, duurzamer?

Communicatieadvies tijdens Bakkersvak

Communicatieadvies tijdens Bakkersvak

Bereik jij je klanten wel goed genoeg? Straalt je website uit wie je bent als ondernemer? Wil je aandacht voor een bijzonder evenement, of wil je je jubileum vieren met een eigen magazine? Bakkers in bedrijf helpt je graag op weg.

Innovaties tijdens iba 2021

Innovaties tijdens iba 2021

Deze week kon de bakkersbranche virtueel de bekende Duitse bakkersbeurs iba virtueel bezoeken. Bij iba.Connecting Experts konden ze van 25 tot en met 28 oktober terecht voor trends, nieuwe producten, ontmoetingen, lezingen en best practices, entertainment en innovaties. Hiermee wil de organisatie van iba de koers uitzetten voor 2022 en de tijd overbruggen...