'Foodie’ René Koop aan de slag bij Royal Steensma

23 februari 2018

René Koop (34) is per 1 februari als Accountmanager Export in dienst getreden bij Royal Steensma. Koop maakt deel uit van het team Europa en neemt het beheer van bestaande klanten op zich. Ook gaat hij op zoek naar nieuwe industriële klanten. Koop heeft uitgebreide (technische) ervaring in de bakkerij- en foodbranche, die in deze functie goed van pas komt. “Food is mijn passie en bakken mijn lust en leven”, aldus Koop

Koop volgde de opleiding Food & Business aan de Hanzehogeschool in Groningen en volgde - na een periode als filiaalmanager bij de Lidl - een bakkersopleiding aan het Pacific Institute of Culinary Arts in Canada. De afgelopen zes jaar werkte hij als Technical Sales Manager bij J.S. Polak.

Koop is enthousiast over zijn nieuwe functie bij Royal Steensma: "Royal Steensma is niet alleen een verkoop-, maar daarnaast ook vooral een productiebedrijf is. Ik kan vanuit mijn kantoor de productielijnen horen. Dat klinkt me als muziek in de oren. Ik zie met eigen ogen hoe en wat we produceren. En dat maakt het gesprek met onze klanten een stuk gemakkelijker.”

 

Altijd op de hoogte blijven?