Food Technology: FoodJet over meer produceren met minder

20 maart 2023 Redactie Food

De afgelopen jaren zijn de prijzen van grondstoffen drastisch gestegen. Deze prijsstijgingen kunnen niet altijd doorgegeven worden aan de klant. Hoe kunnen producenten hier mee omgaan zonder in te leveren op de kwaliteit van hun product?

Daarover vertelt Dirk Schindler van FoodJet BV op vakbeurs Food Technology. Schindler is bijna 25 jaar werkzaam bij machinebouwers in de levensmiddelenindustrie. In die periode heeft hij bij en voor een aantal innovatieve bedrijven gewerkt. Sinds 5 jaar werkt hij voor FoodJet BV. Hier helpt hij zijn klanten aan doseeroplossingen die bedrijven klaar maken voor de uitdagingen van de productie van morgen.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology
Dit artikel verscheen eerder op: Evmi

Altijd op de hoogte blijven?