Finalisten Food Photographer of the Year bekend

Sinds 2011 stuurden fotografen uit ruim 60 landen al meer dan 50.000 foto’s en video’s in voor de Pink Lady Food Photographer of the Year verkiezingen. Deze competitie geldt als een van de meest prestigieuze wedstrijden in de voedselfotografie. Helaas dingen er slechts twee Nederlandse foto’s mee naar de prijzen, maar ook de foto’s en video’s uit andere landen zijn een aanrader voor iedereen die interesse heeft in voeding en fotografie.

Voor ieder wat wils

Van gestileerde foodfoto’s voor magazines tot beelden van families die samen eten tijdens religieuze festivals, en van de productie van eten tot het groeien van voedsel in de natuur; met twintig categorieën is er voor ieder wat wils. Deze foto’s maken indruk, inspireren en zetten aan het denken. Naar sommige kun je minutenlang kijken en steeds iets nieuws ontdekken, andere zijn juist mooi door hun eenvoud. In bepaalde categorieën zijn de foto’s ludiek en artistiek, zoals Food Stylist Award en Pink Lady Apple a Day. Andere categorieën zijn daarentegen dramatisch en heftig, zoals Politics of Food en World Food Programme Food for Life.  Op de website zijn alle beelden te bekijken, maar echte enthousiastelingen kunnen de expositie bezoeken in de Mall Galleries te Londen. 

De winnaars worden op 30 april bekendgemaakt.

Dossiers
Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.