Bakker Bart introduceert Villa Pardoes Tompoes

11 december 2017

Algemeen directeur van Bart’s Retail Herbert Schalkwijk introduceerde op 6 december de 'Villa Pardoes Tompoes' in de Bakker Bart winkel in Gorinchem van ondernemer Martijn Donkers. Dit deed hij samen met Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016), Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Pardoes zelf.

Villa Pardoes Tompoes

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale Villa Pardoes Tompoes ontwikkeld.

Francis Kuijk liet weten dat zij erg trots is op het eindresultaat. Kuijk: “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.”

Villa Pardoes

De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Altijd op de hoogte blijven?