Bakker Bart introduceert Villa Pardoes Tompoes

Pardoes_onthulling_Francis Kuijk

Algemeen directeur van Bart’s Retail Herbert Schalkwijk introduceerde op 6 december de 'Villa Pardoes Tompoes' in de Bakker Bart winkel in Gorinchem van ondernemer Martijn Donkers. Dit deed hij samen met Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016), Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Pardoes zelf.

Villa Pardoes Tompoes

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale Villa Pardoes Tompoes ontwikkeld.

Francis Kuijk liet weten dat zij erg trots is op het eindresultaat. Kuijk: “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.”

Villa Pardoes

De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Lees ook
Anouk wint Heel Holland Bakt 2020

Anouk wint Heel Holland Bakt 2020

De 43-jarige Anouk Glaudemans won zondagavond 10 februari Heel Holland Bakt. Zij maakte tijdens de finale van de zevende editie van het populaire programma de meeste indruk op de juryleden Janny van der Heijden en Robert van Bèckhoven.

Taartbijbel - Hans Spitsbaard

Taartbijbel - Hans Spitsbaard

Nadat Hans Spitsbaard in 2017 Heel Holland Bakt won, stopte hij met zijn studie om zich helemaal toe te leggen op een carrière in de patisserie. Hij liep mee bij Robèrt van Beckhoven en volgde daarna een intensief leertraject bij Patisserie de Rouw in Vught. Hoewel hij vanaf nu vooral met chocolade aan de slag zal gaan, is aan de Taartbijbel goed te...

‘Er zal altijd vraag zijn naar echte ambachten’

‘Er zal altijd vraag zijn naar echte ambachten’

We kennen Hans Spitsbaard (24) als de winnaar van het vijfde seizoen van het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Na stages bij Robèrt van Beckhoven en bij Patisserie de Rouw in Vught, gaat hij nu voor zichzelf beginnen. “Ik ben nu de eerste testproducten aan het maken en gesprekken aan het voeren met klanten.”

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...