Zoektocht naar beste taartenbakkers voor Feestelijk Fresh!

12 november 2018

Voor de opening van Fresh, de versmarkt van het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage, gaat de organisatie op zoek naar de beste taartenbakkers uit de regio. Tijdens Feestelijk Fresh! op 29 november vindt de finale plaats waar een jury onder leiding van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven de taarten zal keuren. Alle thuisbakkers, van jong tot oud, kunnen zich tot 19 november online aanmelden door hun idee, motivatie en een beschrijving van de taart in te vullen.

Feestelijk Fresh!

Uit alle inzendingen worden de 25 mooiste ideeën geselecteerd. Deze thuismakers nemen deel aan de finale tijdens Feestelijk Fresh!. Op donderdag 29 november wordt Fresh! en het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage, de toekomstige Mall of the Netherlands, geopend. Van 29 november t/m 2 december vinden er allerlei activiteiten plaats zoals proeverijen en kookworkshops met de Fresh! kok Janco en Miljuschka Witzenhausen.

De beste taartenbakkers

De finalisten maken thuis hun taart en nemen deze mee naar Fresh! om te laten beoordelen door een jury onder leiding van Robèrt van Beckhoven. De jury beoordeelt de taarten op smaak, uitstraling en techniek. De 25 bakkers gaan op de foto met Robèrt en krijgen een bakboek van de Meester. De bakker met de meeste punten wint een themacursus in het 'vlaggenschip' van Robèrts bedrijf in Oisterwijk.

Mall of the Netherlands

Fresh! is de versmarkt binnen Mall of the Netherlands. In deze winkelstraat komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. De nieuwe Mall of the Netherlands  krijgt 117.000 m2 vloeroppervlak en biedt ruimte aan flagship stores van topmerken, winkels van lokale ondernemers en horecaconcepten. Daarnaast komt er een bioscoop, de versmarkt Fresh! en het boetiekgebied The Gallery. In 2020 staat de feestelijke opening gepland. Unibail-Rodamco-Westfield is de internationale ontwikkelaar.

Altijd op de hoogte blijven?