FAK software werkt samen met Thuisbezorgd

7 augustus 2020

FAK software is een samenwerking aangegaan met het bestelplatform Thuisbezorgd. Met deze koppeling kunnen vers ondernemers op een hele snelle manier de bestelling die voortkomen uit het Take Away platform verwerken.

Ondernemers die gebruik maken van het systeem van de softwareleverancier kunnen de bestellingen direct binnen krijgen op de werkvloer en hoeven niet meer in de mailbox op kantoor te kijken. De ondernemer maakt een account aan bij Thuisbezorgd. FAK software zorgt voor een koppeling met het platform zodat de ondernemer eenvoudig en snel aan de slag kan. De bestelling wordt ontvangen op een terminal, speciaal ontworpen voor de vers speciaalzaak. Vanuit de terminal kan de bestelling verwerkt worden en in de administratie opgenomen worden.

Een ander voordeel is dat de consument zijn of haar bestelling kan volgen. Vanaf het moment dat de bestelling in verwerking is genomen op de werkvloer totdat de bezorger onderweg gaat.

FAK software is een bedrijf dat software en hardware verzorgt voor de vers speciaalzaken zoals slagers, bakkers, visspeciaalzaken en delicatessezaken. "De samenwerking tussen de twee partijen is baanbrekend voor de vers detailhandel en is de volgende stap voor de versdetaillist", zegt FAK software over de samenwerking met Thuisbezorgd.

Takeaway.com NV, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, is een Nederlands bedrijf dat websites exploiteert voor het bestellen van maaltijden.Het bezorgplatform onderhoudt websites in verschillende landen,, waaronder België, Duitsland en Oostenrijkl

 

Altijd op de hoogte blijven?