Even sparren met een doorgewinterde adviseur

Johan de Meij en boek zelfsturende ondernemer

Het zijn bijzonder uitdagende tijden voor iedereen met een winkel of ander klein bedrijf. Supermarkten ervaren topdrukte, andere winkels zijn gesloten. Iedereen maakt zich zorgen over de gezondheid van klanten en personeel.

Hoe houd je je zaak overeind? Kun je iets slims via internet bedenken? Ben je al begonnen met online bestellen en thuis bezorgen? Of is samenwerken met anderen een optie? Retailadviseur Johan de Meij denkt graag met je mee. In een speedcoachgesprek kijkt hij samen met jou naar de belangrijkste vragen waar je nu voor staat, en geeft hij advies.

Speedcoachgesprek

Combineer een gesprek voordelig met Johans boek ‘De zelfsturende ondernemer’. Hierin beschrijft Johan de ondernemerslessen die hij leerde tijdens een avontuurlijke zeiltocht én zijn jarenlange werkzaamheden in de supermarktbranche. Zijn adviezen helpen je om in elke omstandigheid meer grip op je zaak te krijgen.

Speciaal voor de lezers van de tijdschriften* van Alea Publishers en Virtùmedia geldt de volgende aanbieding:

  • Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) voor slechts € 35,- incl. btw.
    (Normaal € 100,-) Bestel hier!
  • Eén speedcoachgesprek (ca. 15 minuten) plus het boek De zelfsturende ondernemer € 50,-
    (Normaal € 110,-) Bestel hier!
  • Of bestel alleen het boek (€ 24,95) Bestel hier! 

NB. Om het gesprek zo efficiënt mogelijk te maken, vragen we mensen die een gesprek bestellen vooraf een korte vragenlijst in te vullen.

Johan de Meij

Johan de Meij (1962) adviseert ondernemers in de retail die opnieuw hun koers willen bepalen. Hij is zelf een doorgewinterde retailer en al jaren ondernemer.

In 2018 ondernam Johan een solo zeilreis naar de Azoren. Hij kwam zichzelf onderweg keihard tegen en werd geconfronteerd met tegenslagen en barre omstandigheden. Zijn tocht kende een abrupt einde waarbij hij bijna alles verloor. Toch kwam hij rijker weer thuis. De reis heeft hem inzichten gegeven die je één op één kunt doortrekken naar jouw bedrijf en situatie.

Johan is adviseur bij Vuurvoorondernemers.

*Deze actie geldt voor lezers van Bakkers in Bedrijf, Vakblad IJs, Vlees+, Vis Magazine, Pompshop, More than Drinks!, EVMI, PF, Stadswerk en Tekstblad.

Meer informatie over het speedadvies, kijk hier.

Lees ook
Eten of gegeten worden

Eten of gegeten worden

Een beroemde uitspraak van Darwin luidt: “Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het best aan veranderingen kan aanpassen.”

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

De coronamaatregelen voor de horeca worden vanaf 1 juni versoepeld. Daarom past Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het bestaande protocol voor ijssalons aan naar de nieuwe voorwaarden. De basis die er al stond, is hiermee uitgebreid. “Dit protocol staat als een huis”, stelt voorzitter Teun Loonen namens de branchevereniging.

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

De coronacrisis hakt er flink in bij de Nederlandse voedingsspeciaalzaken. De brancheverenigingen van bakkers, slagers, viswinkels en slijters zien dramatische omzetverliezen én een enorme veerkracht en creativiteit. Hoe gaan de bakkers om met de coronacrisis?

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...