Europain opent komend weekend de deuren

31 januari 2018

De tweejaarlijkse vakbeurs Europain in Parijs staat op het punt van beginnen. Van zaterdag 3 tot en met dinsdag 6 februari vindt deze internationale vakbeurs voor brood- en banketbakkerij, ijsbereiding, chocolade en zoetwaren plaats in het Parc des Expositions van Paris-Nord Villepinte.

Europain staat bol van exposantendemonstraties, lezingen en andere activiteiten om bezoekers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de bakkerij- en banketbakkersindustrie, en is daarom een must voor bakkers, patissiers en chocolatiers. De ondernemer staat centraal tijdens de vakbeurs. Want de ambachtsman – in de bakkerij, ijssalon of chocolade – kan altijd hulp en inspiratie gebruiken op het gebied van productie, verkoop en management.

Bakery Masters

Op de beurs worden tevens de finales van de grote internationale bakwedstrijden gehouden. Aan de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters) nemen achttien deelnemers vanuit de hele wereld deel. Meester boulanger Peter Bienefelt vertegenwoordigt Nederland op het onderdeel ‘Nutritional Bread Making speciality’. Op maandag 5 februari neemt hij het op tegen vijf concurrenten uit Taiwan, Japan, Canada, Australië en Turkije.

Europain biedt meer dan 700 internationale exposanten en trekt gemiddeld zo’n 65.000 bezoekers naar de Franse hoofdstad.

Op de website van de beurs kunt u terecht voor de voorbereiding van uw beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst.

In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl). Hier kunt u terecht met al  uw vragen.

Altijd op de hoogte blijven?