Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

Emondt KMI Seminar Bakkers

Foto: Emondt KMI

Emondt KMI organiseert op dinsdag 7 juli een bijeenkomst met het thema 'Het nieuwe verswinkelen'. Het seminar is bedoeld voor versondernemers, die inspiratie en informatie zoeken èn informatie willen uitwisselen.

In de Lightboxx in Nijkerk praten twaalf ondernemers uit alle vers branches (brood, vlees, vis, groente en foodspecialiteiten) onder leiding van Hanno Spanninga van FoodResult met elkaar over een aantal ‘out of the boxx’ stellingen. Het doel van het seminar is het delen van kennis en samen te streven naar behoud van de huidige omzetgroei in verswinkels. Ook het delen van ideeën over het verhogen van rendement, de gemiddelde besteding en inspelen op de huidige trends behoren tot de doelstelling van de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst komen voorbeelden en kennis voorbij. Vanuit de dagelijkse praktijk van de ondernemers èn vanuit Emondt KMI als leverancier en productiebedrijf van op maat gemaakte gekoelde winkelinrichting. Met een visie op het verswinkelen van morgen wil Emondt KMI ondernemers helpen hun toekomstige strategie te bepalen en laten zien dat ze niet alleen een leverancier zijn, maar ook een kennispartner.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar y.roerink@emondt.nl en we sturen u na afloop de feedback van de meeting.

Dossiers
Lees ook
Foodvakdag: nieuw vakevenement van Bakkers in bedrijf voor retailers in food

Foodvakdag: nieuw vakevenement van Bakkers in bedrijf voor retailers in food

Hoe blijf je met je winkel winstgevend? Hoe haal je het beste uit je personeel? Over 4 jaar ga ik met pensioen, hoe regel ik mijn bedrijfsovername? Hoe kan ik slim inkopen? Wat is het beste kassasysteem? Vragen waar foodretailers allemaal mee te maken krijgen. Alea Publishers organiseert op maandag 8 juni de Foodvakdag, een nieuw overkoepeld vakevenement...

Seminar over de werking van voedingsvezels

Seminar over de werking van voedingsvezels

Voedingsvezels spelen een cruciale rol in onze gezondheid. Deze vezels dragen bij aan het versterken van ons immuunsysteem. Welke zijn dit en wat doen ze precies in ons lichaam? En welke producten kun je ermee maken en hoe waardeert de consument dat? Het seminar vezels & gezondheid van Wageningen Academy en het European Bakery Innovation Center...

Patrick Aubrion en Cacaolab op seminar

Patrick Aubrion en Cacaolab op seminar

VIANEN – Chocolatier Patrick Aubrion en Claudia Delbaere van het Cacaolab, aangesloten bij de Universiteit van Gent, verzorgen op dinsdag 6 september een choco-seminar in het Miele Inspirience Center in Vianen. De organisatie is in handen van Vipam en partners Cointreau gastronomie, Prova Gourmet, Felchlin, Grensland Zuivel en Dobla. Ganaches nieuwe...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...