Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Bakkersvak Dutch Pastry Team persbericht

Het Dutch Pastry Team organiseert op 7 maart 2022 de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland. Dit jaar zijn de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland voor iedereen online te volgen via een YouTube livestream. Net als op Bakkersvak vormen de showstukken weer één van de hoogtepunten. “Het is een visueel spektakel van vakmanschap, creativiteit en originaliteit”, zegt Corine Visser, Eventmanager van Bakkersvak en IJs-Vak.

De Dutch Pastry Award wordt uitgezonden vanuit Evenementenhal Gorinchem. Door middel van een livestream kan iedereen de wedstrijd en prijsuitreiking online volgen. Er komt interactie met het publiek en het is zoals ieder jaar mogelijk te stemmen op je favoriete showstuk voor de publieksprijs.

Patissiers winnen de prijs door het maken van het beste showstuk en (dessert)taart van uitsluitend eetbare materialen. Het thema van deze editie is ART! Als juryleden zijn aanwezig: Meesterpatissier Rudolph van Veen als gastjurylid voor de Dutch Pastry Award en Tom van de Veen als gastjuryleden voor de Beste Bonbon van Nederland.  

Livestream

De Dutch Pastry Award staat gepland op 7 maart. De livestream wordt van tevoren bekend gemaakt via de website en social mdia-kanalen van het Dutch Pastry Team. Deze editie is een aanloop naar Bakkersvak en IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Showstukken van de Dutch Pastry Award worden bij Bakkersvak nogmaals tentoongesteld.

Lees ook
Jubilerende vakbeurs na drie jaar terug in 2023

Jubilerende vakbeurs na drie jaar terug in 2023

Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt voor het eerst sinds COVID weer een editie van Bakkersvak plaats. En wat voor editie! Samen met bezoekers en exposanten viert dé vakbeurs voor ambachtelijk vakmanschap, die ook komend voorjaar weer wordt gecombineerd met ­IJs-Vak en plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem, het tienjarig bestaan.

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

Werkgevers winnaars Dutch Pastry Awards en Beste bonbon zijn trots

Werkgevers winnaars Dutch Pastry Awards en Beste bonbon zijn trots

Lotte van Gorp won maandag 7 maart de Dutch Pastry Award en Marieke ten Have won de Beste bonbon van Nederland. Hun werkgevers Huize van Wely en Wereldbakker Wijnand zijn trots op hun werknemers.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief