Dunkin’ opent vestiging langs A2

dunkin'

 

De koffie- en donutgigant Dunkin’, opent 28 september een vestiging langs de A2. In de wegrestaurants De Lucht langs de A2 opent Dunkin’ de 22ste vestiging in Nederland.

“Ons doel is om ervoor te zorgen dat Dunkin’ voor iedereen in Nederland bereikbaar is en iedereen de mogelijkheid te geven om te genieten van onze heerlijke koffie’s en donuts. Niet alleen via onze centrum vestigingen, pop-up’s en supermarkten, maar ook onderweg” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

De Lucht wegrestaurants langs de A2 bij Bruchem bestaan uit Burger King, La Place en Subway. Eigenaar Jan Willem Boot noemt Dunkin’ "de perfecte aanvulling op onze totaalbeleving die we de klanten onderweg willen bieden met de restaurants”.

De nieuwe vestiging van Dunkin' opent op 28 september om 08.00. Deze opening gaat traditiegetrouw gepaard met een ludieke actie, waarbij de eerste 100 klanten beloond worden met een jaar gratis donuts. De nieuwe Dunkin’ store is een to-go vestiging met een terras. Het gehele assortiment van dranken en donuts zal 7 dagen per week van 07.00 tot 22.00 uur beschikbaar zijn.

 

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Dossiers
Lees ook
Dunkin’  introduceert Cloud Cake

Dunkin’ introduceert Cloud Cake

Dunkin' introduceert het nieuwe product de Cloud Cake. Dit is een cake donut die gestoomd wordt en niet gefrituurd. Er zijn acht verschillende varianten verkrijgbaar in de Dunkin' vestigingen in Nederland en België.

Vandemoortele levert donuts voor eigen bewerking door bakkers

Vandemoortele levert donuts voor eigen bewerking door bakkers

Dertig jaar geleden was er in Nederland nog geen donut verkrijgbaar. Nu is de donut aan een opmars bezig. Met kleur, nootjes of chocola: alles is mogelijk. Bakker Bjorn Bijl ziet dat het bij zijn Bakkerij Westerpark een groot succes is, vooral onder de jonge doelgroep.

Dunkin’ opent tweede vestiging in Westfield Mall Of The Netherlands

Dunkin’ opent tweede vestiging in Westfield Mall Of The Netherlands

Dunkin’ opent een tweede vestiging in Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands. In maart opende de koffie- en donutgigant het Barista Cafe. Op 27 mei volgt Dunkin’ The Bakery.