Dunkin’ opent tweede vestiging in Westfield Mall Of The Netherlands

25 mei 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Dunkin'

Dunkin’ opent een tweede vestiging in Leidschendam Westfield Mall of the Netherlands. In maart opende de koffie- en donutgigant het Barista Cafe. Op 27 mei volgt Dunkin’ The Bakery.

“De samenwerking met WestField is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een tweede Dunkin’ Store. Na onder andere al samenwerkingen in Amstelveen en Zoetermeer komt er een tweede locatie in Westfield Mall Of The Netherlands waarbij de tweede kiosk een nieuw concept zal waarborgen genoemd Dunkin The Bakery", zegt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland en België.

Dunkin’ The Bakery kiosk

Op 27 Mei 2021 opent de Dunkin’ vestiging in de Mall. Deze opening gaat gepaard met diverse openingsacties. Dunkin the Bakery kiosk biedt het gehele assortiment aan Dunkin’ donuts, dranken en koffie aan. Dit wordt aangevuld met 'Create Your own'. Met dit concept kiest de klant zelf welke donut, vulling en decoratie. 

Daarnaast krijgt deze vestiging van Dunkin’ een 'eigen; donut, de Dunkin 'Ice burger'. Een donut gevuld met softijs gedipt in chocolade of nutella en afgetopt met toppings en met slagroom. Ook de Dunkin 'freak shake' is exclusief verkrijgbaar in de Mall of the Netherland. De freak shake bestaat uit dezal ook op deze vestiging  dunkin frappe getopt met een donut ring met een shot ijs.

Dunkin’

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, België, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Altijd op de hoogte blijven?