Dunkin’ introduceert Cloud Cake

24 augustus 2021

Dunkin' introduceert het nieuwe product de Cloud Cake. Dit is een cake donut die gestoomd wordt en niet gefrituurd. Er zijn acht verschillende varianten verkrijgbaar in de Dunkin' vestigingen in Nederland en België.

„De ontwikkeling van de Cloud Cake is een Nederlands concept die samen met meerdere partners en in overleg met Dunkin’ International is ontwikkeld”, vertelt Nabil Besali, CEO van Dunkin’ Nederland en België. Hij is trots op het nieuwe product en hoopt met het samen met het hele Dunkin team en hun partners de mogelijkheid geeft om de leidende positie van Dunkin’ in de Bakery markt te behouden en te verstevigen.

Begin 2021 introduceerde Dunkin' meer dan veertig soorten Vegan Donuts. Dit versnelde de ontwikkeling van de Cloud Cake, aangezien de vraag naar variatie volgens Besali continue aanwezig is in de markt. Besali is benieuwd naar de reactie van consumenten op het nieuwe product. 

Dunkin’ (voorheen Dunkin’ Donuts) werd opgericht in 1950 en is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Altijd op de hoogte blijven?