Duizenden horecaprofessionals bijeen tijdens BBB Maastricht 2021

BBB MAastricht 2021

MECC Maastricht stond van 11 tot en met 13 oktober in het teken van BBB Maastricht. Duizenden horecaprofessionals kwamen naar de 66ste editie van de horecavakbeurs BBB Maastricht om te proeven, te beleven en te netwerken.

Volgens beursmanager Silvie Slachter heeft BBB Maastricht een kwaliteitsslag gemaakt en gaat meer dan ooit voor ‘more horeca success’ voor horecaondernemers- en toeleveranciers. Dat zorgde voor een volle beursvloer met een verscheidenheid aan food-, drinks en horecaproducts & services.  

Nieuw dit jaar was de BBB Horeca Summit, die BBB Maastricht organiseerde in samenwerking met HotelloTOP. Drie dagen gingen topsprekers uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek en gaven zij antwoord op prangende vragen die leefden bij de aanwezige horecaprofessionals. De organisatie presenteerde daarnaast een druk programma met onder andere de Best Burger Benelux in samenwerking met LA Streetfood, het TIPPR Limburgplein vol streekproducten, de Pubstreet, de Green Chef XL Battle in samenwerking met de Cas Spijkers Academie, de demokeuken van Culinaire Saisonnier met internationale sterrenchefs, de Gault&Millau Chef’s Table, wine tasting met Limburgse wijnen, speciale aandacht voor barista’s en bartenders en volop mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten op het geheel vernieuwde netwerkplein.

Silvie Slachter: "Exposanten geven aan de juiste mensen gesproken te hebben en meer warme leads te hebben ontvangen dan in de jaren hiervoor. En dat is waar we het voor doen. Om de horeca weer met elkaar in contacten te brengen, te inspireren én te motiveren na een moeilijke periode. Natuurlijk zijn er altijd evaluatiepunten, maar wij hebben als team gewoon een super goede en kwalitatieve beurs neergezet en daar ben ik enorm trots op."

De datat voor 2022 zijn al bekend. Dan vindt BBB Maastricht plaats van 10 t/m 12 oktober 2022, wederom in MECC Maastricht.

Dossiers
Lees ook
Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

In deze editie van Bakkers in Bedrijf trappen we eindelijk af met beursnieuws uit de sector. Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs en daarmee eindverantwoordelijke van Bakkersvak, neemt ons mee in het laatste nieuws rondom de beurs: “Eindelijk mogen we weer, en wat is het bijzonder om te zien wat een beurs aan emoties bij mensen teweegbrengt.”

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) samen Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

De kickoff van de Week van de horeca, van 20 tot en 25 september, vindt plaats op de openingsdag van Gastvrij Rotterdam. Op 20 september om 12.00 uur vieren de organisaties de gezamenlijke start op de beursvloer in Rotterdam Ahoy.