Dré Eversteijn aan de slag bij FrieslandCampina

FrieslandCampina

Dré Eversteijn is sinds 1 januari 2018 de nieuwe patisserie-adviseur van FrieslandCampina. Hij volgt Bart-Jeroen van Overveld op. Overveld werkt sinds oktober 2017 als productontwikkelaar bij Borgesius Bakkersland.

Als patisserie-adviseur gaat Eversteijn de ambachtelijke bakkers inspireren en informeren over de zuivelproducten en assortimentsontwikkelingen van FrieslandCampina. Eversteijn werkte voorheen als Chef de patisserie bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Ook is hij voorzitter van de Gouden Gard-wedstrijden. Zelf won hij deze prijs in 2013.

Lees ook
Moederdagtaart NBOV in het teken van Vermeer, Van Gogh en Rembrandt

Moederdagtaart NBOV in het teken van Vermeer, Van Gogh en Rembrandt

Ook dit jaar bood NBOV weer een moederdagtaart aan namens alle ambachtelijke brood- en banketbakkers aan H.K.H. Prinses Beatrix. De winnaars van de Gouden Gard, Lotte van Gorp, Joanne Crajé en Marc van Steijn, verzorgden de presentatie op Paleis Noordeinde.

Zeven nieuwe kampioenen brood- en banketbakken

Zeven nieuwe kampioenen brood- en banketbakken

Mbo-leerlingen in zeven verschillende brood- en banketklassen streden dinsdag 9 april in Wageningen om het Nederlands Kampioenschap. Vilja van Lier van het Summa College was degene met de meeste punten; zij mocht ook de AB Mauri-Award mee naar huis nemen.

De slagroom van Polderland wordt Debic

De slagroom van Polderland wordt Debic

‘We vinden de kwaliteit echt super’ Polderland Slagroom van FrieslandCampina wordt Debic. Een nieuwe naam dus, maar dezelfde vertrouwde kwaliteit, mét een aantal extra’s. Een banketbakker in Beverwijk vertelt over zijn ervaringen met Debic. “Echt slechte slagroom heb je tegenwoordig niet meer, maar net als bij auto’s...

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.