Dré Eversteijn aan de slag bij FrieslandCampina

FrieslandCampina

Dré Eversteijn is sinds 1 januari 2018 de nieuwe patisserie-adviseur van FrieslandCampina. Hij volgt Bart-Jeroen van Overveld op. Overveld werkt sinds oktober 2017 als productontwikkelaar bij Borgesius Bakkersland.

Als patisserie-adviseur gaat Eversteijn de ambachtelijke bakkers inspireren en informeren over de zuivelproducten en assortimentsontwikkelingen van FrieslandCampina. Eversteijn werkte voorheen als Chef de patisserie bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Ook is hij voorzitter van de Gouden Gard-wedstrijden. Zelf won hij deze prijs in 2013.

Lees ook
Plantaardige vervanger van slagroom

Plantaardige vervanger van slagroom

Vegan is een trend. En daar ligt voor bakkers en patissiers een uitdaging. Ingrediënten als slagroom en eieren lijken onmisbaar. Toch komen er steeds meer producten op de markt die bakkers op weg helpen bij het vegan bakken. Een voorbeeld is Vegantop van Debic.

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic, het zuivelmerk voor de foodservicespecialist van FrieslandCampina, breidt in januari 2022 haar aanbod uit met een gloednieuw product: Debic Vegantop, een volwaardig vegan alternatief voor de klassieke slagroom in de bakkerij, bij de chocolatier en de ijsbereider. De vertrouwde smaak en kwaliteit van Debic wordt daardoor ook beschikbaar voor veganisten.

‘Gouden Gard winnen is overweldigend’

‘Gouden Gard winnen is overweldigend’

Nick Banus (22) mag zich de winnaar van de Gouden Gard 2021 noemen. Een grote eer voor de dit jaar afgestudeerde patissier. Maar de focus blijft op de toekomst liggen: nog veel meer leren om uiteindelijk een eigen zaak te openen. “Je moet jezelf blijven uitdagen.”