Consumenten kiezen steeds vaker voor gezond. Dossche Mills springt hier op in met Artipan Fibre Max: een clean label meergranenmengeling. Na de lancering op Broodway in België, komt het product nu ook op de markt in Nederland en Frankrijk. 

Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling, boordevol eiwitten en omega 3-vetzuren. Er zitten ook inulinevezels in. Deze bevorderen de werking van het verteringssysteem, hebben een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgen voor minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast is Fibre Max gevuld met zonnebloempitten, bruin lijnzaad, geroosterde sojagranules en maïs. Deze mengeling is clean label: ze bevat met uitzondering van vitamine C geen E-nummers en heeft een eenvoudige declaratie. Het is een Artipan mix: er hoeft geen broodverbetermiddel toegevoegd te worden.

Verkoopondersteunend materiaal

Vanwege de lancering van Artipan Fibre Max, biedt Dossche Mills de bakker verkoopondersteunend materiaal voor in en om uw winkel. Dit bestaat uit een praktische receptenbundel, ontwikkeld door de baktechnische adviseurs van Dossche Mills. Een bloemsjabloon waarmee de bakker het brood meer in de kijker op het schap zet en een wobbler waarmee bakkers de nieuwe variant kunnen aankondigen. Daarnaast zijn er vloerstickers met stretch- en sportoefeningen. Zo kunnen klanten hun spieren stretchen terwijl ze wachten in de bakkerij en bouwen ze thuis hun conditie verder op.

Altijd op de hoogte blijven?