Dossche Mills lanceert Fibre Max in Nederland

Fibre Max_Dossche Mills

Consumenten kiezen steeds vaker voor gezond. Dossche Mills springt hier op in met Artipan Fibre Max: een clean label meergranenmengeling. Na de lancering op Broodway in België, komt het product nu ook op de markt in Nederland en Frankrijk. 

Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling, boordevol eiwitten en omega 3-vetzuren. Er zitten ook inulinevezels in. Deze bevorderen de werking van het verteringssysteem, hebben een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgen voor minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast is Fibre Max gevuld met zonnebloempitten, bruin lijnzaad, geroosterde sojagranules en maïs. Deze mengeling is clean label: ze bevat met uitzondering van vitamine C geen E-nummers en heeft een eenvoudige declaratie. Het is een Artipan mix: er hoeft geen broodverbetermiddel toegevoegd te worden.

Verkoopondersteunend materiaal

Vanwege de lancering van Artipan Fibre Max, biedt Dossche Mills de bakker verkoopondersteunend materiaal voor in en om uw winkel. Dit bestaat uit een praktische receptenbundel, ontwikkeld door de baktechnische adviseurs van Dossche Mills. Een bloemsjabloon waarmee de bakker het brood meer in de kijker op het schap zet en een wobbler waarmee bakkers de nieuwe variant kunnen aankondigen. Daarnaast zijn er vloerstickers met stretch- en sportoefeningen. Zo kunnen klanten hun spieren stretchen terwijl ze wachten in de bakkerij en bouwen ze thuis hun conditie verder op.

Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media - week 19

Bakkers in de media - week 19

Zorgen om graan, de liefde voor het bakkersvak en paniek over lokale lekkernij het appelsleetje. Wat verscheen er afgelopen week in de media over bakkersbranche?

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) voor mkb-ondernemers die geen wettelijke plicht hebben tot energiebesparing maar er wel mee aan de slag willen. Met deze subsidie kunnen ze een adviseur in huren voor advies en ondersteuning bij de uitvoering van maatregelen.

Bakkers in de media – week 18

Bakkers in de media – week 18

De meesterexamens, tekort aan personeel en kleinere porties en ander deeg vanwege hoge prijzen. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?