Dossche Mills bij de Ronde van Vlaanderen

Dossche Mills

Zondag 7 april vond in de Vlaamse Ardennen de 103e editie Ronde van Vlaanderen plaats. De Ronde van Vlaanderen is het hoogtepunt van het Vlaamse wielerjaar. 

De exclusieve Dossche Mills tent stond langs het parcours op de helling van de Hotond in Kluisbergen die garant staat voor een ware strijd tussen de renners. Dossche Mills zorgde ervoor dat klanten uit de ambachtelijke, industriële bakkerij en voedingsmiddelenindustrie de Ronde van Vlaanderen van dichtbij konden beleven. Maar liefst 550 klanten uit België en Nederland waren te gast in de VIP-tent langs het parcours.

Grote sprong
De aanwezigen werden welkom geheten door CEO Kristof Dossche bij de ingang van de VIP-tent. In zijn speech gaf Kristof Dossche aan dat Dossche Mills een grote sprong heeft gemaakt door een jaar geleden Meneba en Meneba Taelman over te nemen. “De overname maakt de familie nog groter en ik wil u bedanken voor uw loyaliteit. Momenteel vinden er veranderingen plaats die nodig zijn om het voortbestaan van ons bedrijf te garanderen, maar nog belangrijker is voor u als klant een betrouwbare partner te zijn”, aldus Kristof Dossche.

Dossche mills tent

Onder het genot van een zeer uitgebreid Bourgondisch buffet zagen de aanwezige klanten de elite dames éénmaal en de elite heren tot drie keer toe van dichtbij passeren. De wedstrijd kon ook rechtstreeks worden gevolgd via verschillende grote schermen in de tent. Uiteindelijk won de Europees kampioene Marta Bastianelli bij de dames en na een verrassende demarrage Alberto Bettiol bij de heren.

Het was een zeer geslaagde dag en een mooie ervaring om van dichtbij deze 103e editie van Ronde van Vlaanderen te beleven. Kristof Dossche: “Ik kijk terug op een geslaagd exclusief evenement voor onze klanten, waarbij we samen met onze klanten hebben genoten van deze mooie editie van de Ronde van Vlaanderen.”

Dossiers
Lees ook
Vlaamse supermarkten verslaan warme bakkers

Vlaamse supermarkten verslaan warme bakkers

Dit jaar verkopen Vlaamse supermarkten voor het eerst meer brood dan zelfstandige warme bakkers. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau GfK Belgium, gedaan in opdracht van VLAM. Betere kwaliteit “Brood in de supermarkt is van betere kwaliteit dan vroeger”, zegt Bruno Kuylen van Bakkers Vlaanderen in De Standaard. “En het aanbod even ruim...

Nieuwe verpakkingen op Bakkersvak

Nieuwe verpakkingen op Bakkersvak

ROSMALEN - Vakmanschap en aandacht voor kwaliteit lopen als een rode draad door onderneming Dossche Mills . En dat wordt straks, vanaf maart 2017, meer dan ooit weerspiegeld in de nieuwe verpakkingen die het bedrijf heeft ontwikkeld voor Epistar, Artipur, Artipan, bloem, meel, ... Kortom, het volledige gamma wordt in het nieuw gestopt. Uitgebreid aanbod...

NBC: Lancering plan voor boost imago brood

NBC: Lancering plan voor boost imago brood

WAGENINGEN - De afgelopen jaren heeft brood veel negatieve aandacht gekregen. Er lijkt nu een kentering te zijn.  De laatste maanden staat brood weer in een positief daglicht. Tijd om door te pakken! Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) heeft in opdracht van de Nederlandse en Belgische bakkerijbranches een plan opgesteld om het imago van brood een...

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.