Zondag 7 april vond in de Vlaamse Ardennen de 103e editie Ronde van Vlaanderen plaats. De Ronde van Vlaanderen is het hoogtepunt van het Vlaamse wielerjaar. 

De exclusieve Dossche Mills tent stond langs het parcours op de helling van de Hotond in Kluisbergen die garant staat voor een ware strijd tussen de renners. Dossche Mills zorgde ervoor dat klanten uit de ambachtelijke, industriële bakkerij en voedingsmiddelenindustrie de Ronde van Vlaanderen van dichtbij konden beleven. Maar liefst 550 klanten uit België en Nederland waren te gast in de VIP-tent langs het parcours.

Grote sprong
De aanwezigen werden welkom geheten door CEO Kristof Dossche bij de ingang van de VIP-tent. In zijn speech gaf Kristof Dossche aan dat Dossche Mills een grote sprong heeft gemaakt door een jaar geleden Meneba en Meneba Taelman over te nemen. “De overname maakt de familie nog groter en ik wil u bedanken voor uw loyaliteit. Momenteel vinden er veranderingen plaats die nodig zijn om het voortbestaan van ons bedrijf te garanderen, maar nog belangrijker is voor u als klant een betrouwbare partner te zijn”, aldus Kristof Dossche.

Dossche mills tent Dossche Mills tent

Onder het genot van een zeer uitgebreid Bourgondisch buffet zagen de aanwezige klanten de elite dames éénmaal en de elite heren tot drie keer toe van dichtbij passeren. De wedstrijd kon ook rechtstreeks worden gevolgd via verschillende grote schermen in de tent. Uiteindelijk won de Europees kampioene Marta Bastianelli bij de dames en na een verrassende demarrage Alberto Bettiol bij de heren.

Het was een zeer geslaagde dag en een mooie ervaring om van dichtbij deze 103e editie van Ronde van Vlaanderen te beleven. Kristof Dossche: “Ik kijk terug op een geslaagd exclusief evenement voor onze klanten, waarbij we samen met onze klanten hebben genoten van deze mooie editie van de Ronde van Vlaanderen.”

Altijd op de hoogte blijven?