Donut van Dunkin' verkrijgbaar bij de supermarkt

29 augustus 2019

Dunkin' gaat samenwerken met supermarktketen Jumbo. De donuts van de keten komen in de schappen van deze supermarkt te liggen. De voorverpakte donuts komen in verpakkingen van 2 en 4 stuks in populaire smaken als Boston Kreme, Cocoa Hazelnut, Strawberry Sprinkle en Cheesecake Crumble.

"Met inmiddels meer dan 21 Nederlandse Dunkin’ locaties en Dunkin’ fans door het hele land, vinden we het fantastisch om onze heerlijke donuts nu aan te kunnen bieden aan klanten van Jumbo door heel Nederland”, aldus Nabil Besali, CEO van Dunkin’ Netherlands. “We kijken uit naar deze mooie samenwerking met een van de grootste supermarktketens van Nederland.”

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts) werd opgericht in 1950 en groeide uit tot een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ stores die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland:

Altijd op de hoogte blijven?