Doe mee aan de enquête van NBC

5 november 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Nederlands Bakkerij Centrum roept bakkerij-ondernemers op om deel te nemen aan een korte enquête. "Daarmee helpt u onze kennis over de menskracht die onze branche in de toekomst nodig heeft.  

De krapte op de arbeidsmarkt neemt waarschijnlijk de komende jaren verder toe. Dat heeft ook effect op de bakkerijsector. Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) wil nu al weten hoeveel menskracht er in de toekomst nodig is en wil kijken hoe de branche zich daarop kan voorbereiden. Daarom roept NBC ondernemers op om deel te nemen aan een korte enquête.

Enquête

"Om een goed beeld te krijgen, stellen we u als ondernemer ook graag een aantal vragen. Dat doen we in een korte, online enquête met dertien vragen. Het invullen kost hooguit tien minuten van uw tijd", aldus NBC. 

De resultaten van deze enquête verwerkt NBC anoniem in het Structuurrapport Bakkerijsector 2020, dat de organisatie begin volgend jaar presenteert. "Uw antwoorden helpen ons enorm om onze branche toekomstbestendig te maken. Alvast bedankt voor uw deelname!"

Onder de deelnemers verloot NBC drie setjes van vier entreekaarten voor de Efteling. Dus vul vandaag nog de korte vragenlijst in en maak kans! Invullen kan tot 25 november.

Naar de enquête

Altijd op de hoogte blijven?