Doe inspiratie op met de Online Inspiratiegids

Online inspiratiegids Bakkers 2

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Bakkers in bedrijf je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met plekken om vanuit huis inspiratie op te doen. Ook leuk voor na de coronatijd! Vandaag het tweede deel: Websites.

Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Stichting Ambachtelijke Bakkerij heeft naast receptideeën ook veel tips over ondernemen en marketing. Wil je meer bekendheid? Meer klanten? Meer omzet? SAB helpt je! Gebruik bijvoorbeeld de gratis quizapp Bakkersbrein, om je bakkerijmedewerkers hun kennis te laten testen en vergroten. Of bekijk de promotiekalender eens, met alle speciale dagen waar je als bakkerij goed op in kunt spelen.

Ambachtelijke bakkerij

Bakkerijwiki

De ‘Bakkerijwiki’ van het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem staat boordevol informatie over brood. Vooral interessant is de informatie over regionale broodspecialiteiten, historische broodrecepten en speciaal brood voor diverse feestdagen.

Bakkerij wiki

Eetverleden 

Vergeten granen en ambachtelijke broden zijn populair. Dus wil jij ook eens heel ander brood maken, kijk dan op ‘Eetverleden’. Hier kun je een digitaal historisch broodbakboek bestellen. Leuk om mee te experimenteren, te ontdekken wat voor brood er vroeger werd gegeten en inspiratie op te doen voor vandaag de dag.

Eetverleden

Dossiers
Lees ook
‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

‘Wacht niet tot je pensioenleeftijd met het regelen van bedrijfsopvolging'

Veel ondernemers denken (liever) niet na over wat er komt kijken bij stoppen met het bedrijf. Aan bedrijfsoverdracht zitten fiscale, juridische en vooral emotionele kanten. Het advies luidt: schakel deskundige hulp in en begin op tijd.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf ontving Bakkerij Franssen in Epen zondag 15 mei het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Gouverneur Roemer overhandigde de oorkonde aan eigenaars Jos en Miranda en hun dochter Tamara Hoogervorst.