Directiewijziging bij De Haarlemse Bakker

7 februari 2017

HAARLEM – Bij de Haarlemse Bakker heeft een directiewijziging plaatsgevonden. Directeur John van Esdonk heeft een stap terug gedaan om de volgende generatie de ruimte te geven. Ondanks dat De Haarlemse Bakker pas 15 jaar bestaat, heeft Van Esdonk een stabiel, betrouwbaar en krachtig bedrijf opgebouwd. De Haarlemse Bakker is een familiebedrijf waarbij alle kinderen werkzaam zijn in het bedrijf.

Benoeming

Rob van Esdonk (zoon) en Nico Soeteman zijn per 1 februari benoemd tot respectievelijk Operationeel- en Commercieel Directeur. Beide heren waren de afgelopen zeven jaar al nauw betrokken bij De Haarlemse Bakker in hun rol binnen het managementteam en de functie die zij vervulden binnen het bedrijf.

De Haarlemse Bakker

De Haarlemse Bakker is een familiebedrijf dat gerund wordt door de familie van Esdonk. Samen met de gemotiveerde medewerkers wordt met enorm veel passie en liefde voor het ambacht gebakken. De Meester-Bakkers werken dag en nacht met uitsluitend de beste grondstoffen om een breed scala aan overheerlijke brood- en banketspecialiteiten te maken. In 5 winkels worden de klanten bediend met een ruim assortiment. De Haarlemse Bakker is te vinden op vier locaties in Haarlem en één locatie in Heemstede. Daarnaast leveren zij dagverse producten aan diverse klanten in een straal van 35 km rond Haarlem. Dagelijks leveren zij aan bakkerswinkels, cateraars, hotels, instellingen, ziekenhuizen en enkele zich in kwaliteit onderscheidende supermarkten en groothandels.

Altijd op de hoogte blijven?